REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Dreamboxda Kanal Kilitlemek Resimli Anlatım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreamboxda Kanal Kilitlemek Resimli Anlatım

Dreamboxda Kanal Kilitlemek Resimli Anlatım
    Menu > Setup > Parental Look

burada ikiside işaretli olacak.... ama işaretlediğinizdee ilk defa açıyorsanız şifre tayin ediyiniz change pin butonu ile
    sonra

kanal listesini açıyorsunuz

sonra kilitlemek istediğiniz kanalların üzerine gelip
    Menu tusuna basıyorsunuz

ve OK tusuna basıp kanalları kilitlemiş oluyorsunuz tekrar her seferinde kanalların şifre sormasını istemiyorsanız en başta yaptığımız gibi parantel lock u kapatıyorsunuz
    Konu SAFRAN tarafından (06-03-2007 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol paylasımların için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dm 500 S Tümservisleri Kople Kilitleme Vsssleri Yardim

DEĞERLİ USTALAR ve ARKADAŞLAR

ÖNCELIKLE DM 500 S 1 HAFTADIR KULLANIYORUM GEREK FORUM SITESINDE GERKSE KENDIM HALA İNCELIYORUM BENIM VEYE HEPİMİZİN PROĞLEMI OLABILIR....
    BU CUHAZDA ONCELIKLE ELENBI KILIDINI VE KURULUM KILIDINI DEVREYE KOYUYORUM ,,HERSEY NORMAL UYDULARIDA KILITLIYORUM ARDINDA BUKETLEREDE KILIT KOYABILIYORUM AYRICA ,,,KILIT LENEN SERVISLERI GÖZÜKMEMESINI DE SAGLIIYORUM ......TÜM SERVİSLER HARICINDE

HEPIMIZ AYLE ORTAMIDA IZLEMEK ISTIYORUZ CIHAZIN KOMANDASI BIZIM ELIMIZDEYKEN PROĞLEM YOK KILITLI UYDULAR VE BUKETLER E ERISILMIYOR
    AMA,,,,,TUM SERVISLER DEMIYORUM,,,,,

BILER EVDE OLMADIGIMIZ ZAMA N KILITLI UYDULAR VE BUKETLER E ERISILMIYOR ,,,, ,,,TUM SERVISLER E MISAL 4000 ..5000 KNALA TEKER TEKER KILIT ATMADIGIMIZ ZAMAN BU IZLENMEMESI GEREKEN KANALLAR ACIK DURUMDA KALIYOR ....COCOKLARAMA COCUKLAR OK VEYA TV TUSUNA BASIPTA BIRDE TUM SERVISLER DEDIGI ZAMAN İŞ KOTUYE BINIYOR

TUM SERVISLER ( KANALLAR )TEKER TEKER KILIT ATTIGIMIZ ZAMAN BIZLER IZLEMEK ISTEDIGIMIZDE ....XXXX... HER KANALA BASTIGIMIZDA SIFRE ISTIYOR VE BEN BUNDAN SIKILIYORUM BENCE SILERDE SIKILIRSINIZ ....

BENIM ISTEDIGIM VEYA BILMEDIGIM BIRSEY VARMIDIR ...TUM SERVISLER DE TEKER TEKER KILITLE MEYIPTE TUM SERVISLER BÖLUMUNE KILIT KOYAMIYORMUYUZ TUM SERVISLERDEN KANAL SILDIGIM ZAMAN DIREK BUKETLEDENDE GIDIYOR ...

USTATLAR BUKONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM YOKSA BU CIHAZI BEN OLMADIGIM ZAMAN SEYREDEMEYECEKLER VEYA TEKER TEKER KILIT KOYACAGIM

SIMDIDEN YARDIMLARINIZ ICIN TEŞEKKÜRLER

USTAT YUKARIDA BELIRTMISSIN AMA DAHA ONCE KILITLEDIGIMIZ KANALLARI (parantel lock u kapatıyorsunuz ) KAPATTIGIMIZ KANALLAR IN HEPSI ACILIYOR....

TEKRAR (parantel lock u actıgımız zaman ) daha once kılıtlenmıs kanallar devreye gırermı yoksa tekrar kanalları kılıtlemek ıcın belırlemek mı gerekıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ilk olarak forum kurallarını okuyunuz buyuk harfle yazmak yasaktır.

Cihazınıdakı listeyi dreamboxedıt programı ile kanal listesnı bilgisayara aktarınız sonra ıstedığınız kanlların uzerınde sağ tıklayıp cocuk kılıdı koyun. daha sonrada bunu istediğiniz kanllarda yaptıktan sonra cıhaza tekrar yukleyın. sonra ok tuşuna basınca kanal listesı varken menu tuşuna basın ve ebeveyn kilidini aktıf edın bu sayede kilitledığınız kanllar gözukmez istediğiniz zamanada aynı işlemi yaparak kilidi devre dışı bırakırsınız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

safran usta özürdilerim kusurabakmayın vermıs oldugunuz bılgılerı tamamıyleyaptıp hersey mukemmel 1 haftadır bununla ugrasıyordum nıhayet onuda haletık cok tesekkur ederım bılgılerınız ıcın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri