Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Amerikalı genç kıza 10 kişi tecavüz etti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şerefsiz namussuzlar bugün onlar yaptıysa yarında onların anasına bacısına yaparlar.. Zaten cezaevine girsin bunlar sağ çıkamazlar içerden.. Bi insanın hayatıyla oynamak kolaymı yaa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adi Şerefsizler. ßunları tecavüz ettikleri yerlerinden asmak lazım:boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sopu bozuk dur yada onun bunun veledleri....

Osmanli döneminde olsaydi kesinkes ya cü..leri kesilirdi yada kelle giderdi..

Islam kanunu olmassa hersey basini alir gider..Demokrati yani avrupalilarin kanunu budur iste....Hapis yat cik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bazılarımızın övündüğü yeni nesil ne hallerde.Herşeyin tamamen gidişatı çok feci.Okullardaki durumları görün öyle cevap verin ..Yetişen neslimizin çoğu işe yaramaz gereksiz insanlar.Büyüdüklerinde hazıra konan baba sermayesine güvenen hazırcı zırzop insanlar..Anne baba okul arkadaş çevresi ..Çaresi bu halka ..Bunlardan biri kopuksa o çocuktan birşey beklemeyin..saygılarımla

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkçe lugatta söyleyecek kelime yok bu yaratıklara, ne kadar essem, ne kadar sövsem az bu mahlukatlara... Bunların soluduğu hava, yediği aş, içtiği su ziyan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende böyle olayları esefle kınıyorum ama gözüme de bir şey takıldı bilmem dikkat ettinizmi o tacizde bulunan bayanların hepside yabancı idi bilmem bir şeyler anlatabildim mi? neden ve niçin yabancı turist bayanları sanki ellerinle koymuşlar gibi idi kameramanda izlemişler ve diğer bir şüphem ise sanki o olayları yapan türkmüş gibi gösterdiler neden ise ne kadar da yobaz dese lerde bizlere kameraları gördüğümüzde o işleri yapan bir türk ise kaçmazmıydı haaa belki alkolün de verdiği rahatlıktan da yapmışlardır ama bu olayların hepsi düzmece bir komplodan başka bir şey değilmiş gibi geliyor bana ama bu sadece benim fikrim haaa şunuda belirteyim bu ve bu gibi olaylar benim ülkemde olduğu için bunların hepsini KINIYORUM
    Konu zorlu tarafından (03-01-2007 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bunlar hayvan bile degiller hayvanlara hakaret olur. şerefsizler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insan gro abaza style olunca kimsenin yapacak bişeyi kalmıyor.böcek gibi sağdan soldan çıkar bu beş par'etmezler.bunlarıda amerikaya gönderip ordaki zenci sokak çetelerine,eşcinsellere,sapıklara,delilere,psikopatlara ne kadar pislik varsa onların ellerine verecekler,o zaman görecekler günlerini.sonrada bu yüzle gardaşş biz ab ye girmek istioz yok alamanyaya işçi olmaya gidiorum fln filan diyorlar.siz böyle yapıp yaşın yanında kuruyuda yakarsanız,ülkenin imajını zedelerseniz sizi ne ab ye sokarlar nede ülkelerine alırlar...bunun gibilerde olduktan sonrada bu ülke 200 yıl geçse gelişemez.çünkü yaptıkları tecavüzle kalsa neler neler yapıyorlar.aldıkları hava,yedikleri ekmek,içtikleri su bile değersiz o heriflerin...:boese157: :boese157:
    Konu banshee8831 tarafından (03-01-2007 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    insan gro abaza style olunca kimsenin yapacak bişeyi kalmıyor.böcek gibi sağdan soldan çıkar bu beş par'etmezler.bunlarıda amerikaya gönderip ordaki zenci sokak çetelerine,eşcinsellere,sapıklara,delilere,psikopatlara ne kadar pislik varsa onların ellerine verecekler,o zaman görecekler günlerini.sonrada bu yüzle gardaşş biz ab ye girmek istioz yok alamanyaya işçi olmaya gidiorum fln filan diyorlar.siz böyle yapıp yaşın yanında kuruyuda yakarsanız,ülkenin imajını zedelerseniz sizi ne ab ye sokarlar nede ülkelerine alırlar...bunun gibilerde olduktan sonrada bu ülke 200 yıl geçse gelişemez.çünkü yaptıkları tecavüzle kalsa neler neler yapıyorlar.aldıkları hava,yedikleri ekmek,içtikleri su bile değersiz o heriflerin...:boese157: :boese157:
    Tebrik ederim dostum düşüncelerimi ifade ettin :crashs:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New York`ta her 1 saniyede bir tecavuz olayi yasaniyor.Ulkemiz hala bu refah toplumu duzeyine ulasamamis ama cok hizla ilerliyoruz.Sapiklarimiz canla basla calisiyorlar.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri