bende digiturk üyesiyim ama normal üyesi kendi cihazı var alt yazı olayı benimde dikkatimi çekti olayın aslı alt yazı olayının kalktığı yönünde bir bilgi edindim biraz evvel müşteri hizmetlerine mail attım cvp geldiğinde sizlerle paylaşıcam dizi kanallarında alt yazı devam ediyor bende sizin gibi dublajlı filmleri pek sevmiyorum alt yazı daha iyi alıştım artık daha zevkli hale geliyor film izlemek arkadaşlar digiturkten cvp gelmedi ama dün yayını izlerken kanalda tanıtım çıktı sadece digiturk cihazı olan üyeler izleyebiliyormuş normal abone iseniz cihazınız ilk çıkardığı cihaz ise dil seçeneğinden alt yazılı olarak izleyebiliyormuşunuz yeni dağıttığı cihazlarda ise kumandadan yine dil seçeneği tıkladıktan sonra yayın orjinal dile dönüyor sonra kumandanın alt bölümündeki tuşlardan sarı olanı seçtiğinizde ekranda türkçe off çıkıyıor on yazısını görene kadar o tuşa basın çıktan sonra bırakın sonra kendi otomatik olarak alt yazılı hale geliyor ama uydu cihazı kullananlar bundan yararlanamıyor bilginize
Yer imleri