Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: moviemax-goldmax alt yazı sorunu!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart moviemax-goldmax alt yazı sorunu!

Selam arkadaşlar ben 2yıllık modüllü sinema pakedi üyesiyim cihazım goldmaster 7400cım sorunsuz olarak şimdiye kadar digiturk'ü izliyordum fakat goldmax2 ve moviemax2 de alt yazıya geçtiklerinden beri sorunum başladı çünkü ben dublaj filmleri izleyemiyorum kötü dublaj filmi katlediyor.
    Cihazımla hisbesat platformlarında alt yazılı kanalları izliyorum ve bir sorun yok ama digiturk'te maalesef alt yazıyı cihazım görmüyor kumandadan kırmızı tuşa bastığımda yayında alt yazı olmadığına dair ekrana uyarı geliyor. Acaba bu sorun hakkında bilgisi olan bir arkadaş varmı? varsa yardımını bekliyorum.
    Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sacit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaşlar ben 2yıllık modüllü sinema pakedi üyesiyim cihazım goldmaster 7400cım sorunsuz olarak şimdiye kadar digiturk'ü izliyordum fakat goldmax2 ve moviemax2 de alt yazıya geçtiklerinden beri sorunum başladı çünkü ben dublaj filmleri izleyemiyorum kötü dublaj filmi katlediyor.
    Cihazımla hisbesat platformlarında alt yazılı kanalları izliyorum ve bir sorun yok ama digiturk'te maalesef alt yazıyı cihazım görmüyor kumandadan kırmızı tuşa bastığımda yayında alt yazı olmadığına dair ekrana uyarı geliyor. Acaba bu sorun hakkında bilgisi olan bir arkadaş varmı? varsa yardımını bekliyorum.
    Saygılarımla...
    entresan bir durum..Belki cihaz desteklemeyebilir.Yada cihazın original yazılımını bir yukleyin derim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende digiturk üyesiyim ama normal üyesi kendi cihazı var alt yazı olayı benimde dikkatimi çekti olayın aslı alt yazı olayının kalktığı yönünde bir bilgi edindim biraz evvel müşteri hizmetlerine mail attım cvp geldiğinde sizlerle paylaşıcam dizi kanallarında alt yazı devam ediyor bende sizin gibi dublajlı filmleri pek sevmiyorum alt yazı daha iyi alıştım artık daha zevkli hale geliyor film izlemek arkadaşlar digiturkten cvp gelmedi ama dün yayını izlerken kanalda tanıtım çıktı sadece digiturk cihazı olan üyeler izleyebiliyormuş normal abone iseniz cihazınız ilk çıkardığı cihaz ise dil seçeneğinden alt yazılı olarak izleyebiliyormuşunuz yeni dağıttığı cihazlarda ise kumandadan yine dil seçeneği tıkladıktan sonra yayın orjinal dile dönüyor sonra kumandanın alt bölümündeki tuşlardan sarı olanı seçtiğinizde ekranda türkçe off çıkıyıor on yazısını görene kadar o tuşa basın çıktan sonra bırakın sonra kendi otomatik olarak alt yazılı hale geliyor ama uydu cihazı kullananlar bundan yararlanamıyor bilginize
    Konu cebedexx tarafından (08-01-2007 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri