REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yayın yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yayın yok

türksatta 1 saattir yayın yok sebebini bilen varmı:crashs:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende yayın var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı metsem25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türksatta 1 saattir yayın yok sebebini bilen varmı:crashs:
    arkadaşım şu an için ben türksatı izliyorum. çanak bağlantılarını kontrol et. uydu cihazını ayarlarına bak. daha fazla yardımıcı olabilmemiz için cihazını modeli nin ve sistem bilgilerini yazarsan kaç tane çanak olduğunu falan yardımcı olabiliriz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede var show tr yok tgrt arada bir geliyor lnb yi değiştirdim ona baktım buna baktım yazlım değiştirdim aynı nooldu bilmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı sorun bendede var show tr yok tgrt arada bir geliyor lnb yi değiştirdim ona baktım buna baktım yazlım değiştirdim aynı nooldu bilmem
    arkadaşım lnb yi takarken lnb ayarını yaptınmı çanağın önüne geçtiğin zaman lnb saat dilimi olarak 7 yönüne doğtu ayarlı olması gerekio tabi bu çanağın montaj şekline göre. sana tavsiyem eğer tv yakın biryerde ise lnb yi sağa sola çevirek yayının gelip gelmediğine bak. Eğer yayın gelmezse çanak ayarında problem olabilir . kış aylarında sinyallerin biraz düşükj olması nedeni ile çanağın milimetrik ayarlı olması gerekir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayınlarda sorun yok yaban tv arasıra takılıyor o kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    frkansı bir iki yükselt veya düşür bide kulandığın kablonun kondaktör uclarını kontrol et ve kontrol et kablon her hangı bir yerde bükülmüş veya kırılmış olabilir pıydsada satılan rg6 u6 kablolar dandik çin malı oksitlanme yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sowtv kayboldu sorun nerden acaba ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Ares34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sowtv kayboldu sorun nerden acaba ..
    allah allah bu akşam ne oluyor yav. arkadaşlar bende şu an bütün kanllar sorunsuz çalışıyor. bulunuduğunuz bölgede yağmur ve hava kirliliği ne oranda bunların etkisi çok önemlidir birde çanak ve lnb ayarı çok iyi olmalıdır. birde tabi kablo meselesi var.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri