Supersat forumu 1 ocak 2006 günü kaybettgim zaman dunyalar başıma yıkıldıo gece sabaha kadar uyuyamadım .
yeni versiyonu gecerken bilinçsiz oarak zaten geçmemiştim supersatforum harici yedek forumumuzda deneyip ondan sonra arkadaslarıma danıştım ve olur cevapı aldıktan sonra forumu yeni versiyona gecirdik malesef herkesin olur dedigi yeni versiyona geçiş o kadarda kolay degilmiş 3700 uyeli bir forumu yeni versiyona taşımak oldukca tehlikeylimiş..
sabah firmayı aradım bana daha önce yedek almanıza gerek yok biz alırız diyen firma birden ters döndü ..bendede sadece 1 ekime ait yedek vardı ama onu atmak tan çok sıfırdan kurmak daha iyi geldi ..ve sıfırdan yeni versiyon olarak kurduk .ve suan uye sayısı olarak bir şey kaybetmedik nedeniise aktif uyelerin ve eski uyelerimizin bizi bırakmadıkları için teşekkürü borç bilirim .ama en cok forumda yapılan emeklerin nasıl bunun telafisi oalcak onu dahi düşünüyorum..
degerli yonetimdeki arkadaşlarımın gece gunduz calışan okinava- arrest-eraybal-tiker-eraslan-safran next alperyılmaz ve ismini sayamadım bir sürü arkadasımın tumemeklerşi 1 gecede benim hatam yüzümden gitmesi beni derinden yıkmıştır tum arkadaşlarımda özür dilerim hala içimde gece dahi keşke diyorum ama keşke desem bile bazı seyler geri gelmiyorBundan sonra en ufak böyle bir olay söz konusu olmayacak tır saygı ve sevgili arkadaslarım beni affedersiniz umarım
![]()
Yer imleri