bence bu vahþetiý muslimaný muslimana kýrdýrma oyunudur. hey buþt oðlu buþt bu dunya kimseye kalmamýþ sanada kalmaz.hey.????????
Evet Ýdamý Yerinde Karar
Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum
bence bu vahþetiý muslimaný muslimana kýrdýrma oyunudur. hey buþt oðlu buþt bu dunya kimseye kalmamýþ sanada kalmaz.hey.????????
ABD veAB nin iþine gelmeyen herkesinsonu bu.ýraka demokrasi getirmek amerikayamý kalmýþ.amaç israilin güvenliðini saðlamak ortadoðunun petrolunu sömürmek.saddam önündeki engeldi kaldýrýldý
asılmasını bende yanlış buluyorum amarikanın böyle birşey yapması dogru degil ozaman bizde apoyu asalım bize niye engel oluyorlar insan haklarından söz ederler birde
arkadaşlar sırada bush en büyük dikdatatör BUSH babasını da kendisi de baba saddamı yarattı sağa sola saldırttı köpeklere yem yaptı selamlar
belki asýlmalýydý ama amerikan kuklasý bir yönetimin
ve
amerikan idealleri dogrultusunda olmamalýydý
zalim allahýn kýlcýdýr onunla intikam alýr sonra döner ondanda intikamýný alýr...
şahsın idamı bir yana bu anketin yapılmasını bile doğru bulmuyorum ben. etik olarak çok yanlış. şahsi fikrimdir!!!
HAYIR Dogru bulmuyorum . müslümaný müslümana kýrdýrmak içindir .hýrýstýyan olan baþbakanýda asmalarý gerekli enbaþta korkarým sýrada iran suriye hele helede bizleride iþin içine çekmeye baþlayaçaklar ama ....!!!!!!
Ülkesinin bölünmesini istemeyen bir devlet adamı ve ülkesini Amerikaya satan bir ırak halkı ama ne yazıkki idam edilen ise Saddam. Şimdi şöyle bir düşünmek lazım. Saddamın yaptılarından bazıları tabiki tasvip etmiyorum. Ama şu andaki olan olayların Saddam döneminden daha elim ve vahim olduğu aşikar değilmidir. Size özgürlük getireceğiz diyen Amerika acaba Saddam dan daha cani değilmidir. o zaman Saddam gibi Amerikanında burada cezalandırılması gerekmiyormu. Bence Saddam her ne kadar cani olsada ölümü hakkettiğine inanmıyorum. Şunuda beşlirtmeden geçemeyeceğim bu gün Irakta olanlar Irak halkna müstehaktır. Nedenmi, nedeni çok basit. Amerika ile savaşmayıp ülkesini sattıkları için. Apo denen adama gelince asılması gereken en büyük cani olduğuna inanıyorum.
Teşekküler.
Yani bu konuda cok haklýsýnýz.Saddam ulkesibi bölümü için ugrasmadýki.Apo ise turkiyede dogup büyüdü yanýna aldýgý bir grup ile turkiye içersinde bir örgüt kurdu ve onbinlerce insanýmýz öldürüldü halada asker sehitlerimiz bu aponun kurdugu PKK örgütü tarafýndan öldürülmektedir.
Biz ne yaptýk adamý besliyoruz.Onca fakir masum türkiyede insan varken bu bebek katilini besliyoruz ne yazýkki asmaya gelince avrupa birligi karsý cýkýyor.
Saddamý hemen astýlar ne ilginçse hem abd oyunlarý malesef![]()
zalimligi işte sonu belki halkına cektirdikler için masum kişileri öldürtdügü için asılmalıydı ama hepsinden önemlisi bayram sabahı asılmamalıydı bu amerikanın oyunu müslümanlara zülmü hepsinden önemlisi o ne saddamın idamı o kadar suç asıl suç müslümanlıga yapılan saygısızlıktır
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri