REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Saddamýn idamýný dogru buluyormusunuz

Katýlýmcý sayýsý
291. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Ýdamý Yerinde Karar

29 9.97%
  • Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum

262 90.03%
Sayfa 13/16 ÝlkÝlk ... 345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 121 ile 130 arasý

Konu: Saddamın idamını haklı buluyormusunuz??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arap aleminde ramazan bayramýna küçük bayram kurban bayramýna büyük bayram derler büyük bayram öncesi saddamýn asýlmasý bütün müslüman alemine bir meydan okumadýr tabii anlayana ama islam ülkelerindeki liderlere bir bakýn baþta suudiler ve kuveyt olmak üzere hepside abd uþaðý emperyalistler diyorki biz adama arifeyi gösterir bayramý göstermeyiz eðer saddamý ýrak halký assaydý inan üzülmezdim ama abd ve onun iþbirlikçisi talabani ve barzaninin uþaklarý[yani bizim askerlerimizin baþýna çuval geçirenler] benim aðýrýma o gidiyor ve içim içimi yiyor tüm dünyada ezilenler birleþirlerse ancak bu emperyalistleri ve onun uþaklarýný engelleyebilirler bizler saðcýsý solcusu sünnisi þiisi bir araya gelmedikçe yakýnda ayný uygulamalar iran suriye türkiye pakistan ve diðer islam ülkelerine olacak hepinize saygýlar sunuyorum eskiþehirden

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BÝz Asamadik Onlar Astilar
    ÝnÞaallah EkonomÝk BaÐimsizliÐimizi Kazaninca Apo Da Asilacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saddamýn öldurulmesý bence cok yanlýþ bu bence býr amerýkan oyunudur bolgede býr kaus yaratýp gendýsýne rahat dolaþabýleceðý býr bolge yaratýp ýraký daha ýyý talan etmek ne olursa olsun býr lýderý o þekýl asmak tamamen gusdahca býr eylemdýr beým duþuncem bu nazo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slam aradaþlar saddam asýlmamalýydý asýlmasý gerken kiþi binerce kiþinin ölümüne neden olan terorist baþý öcalan abd baþkaný puþt ve savaþa destek veren diðer baþkanlardýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende asýlmasýna karþýyým. Aslýnda þii sünni araplar salak. kendi kendilerini öldürüp kürtlerin ekmegine yag sürüyorlar. Abd neden kürt katliamýndan yargýlatmadý önce.
    Gitti þii katliamý dedi. biliyor araplar birbirine düsecek
    Konu Hakan Gül tarafýndan (08-01-2007 Saat 00:28 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ÜSLUBUNUZA DÝKKAT EDÝN.. ULUSLAR HAKKINDA HAKARETE VARAN SÖZLER KULLANMAYIN !!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart büyük israil planýnýn bir parçasý

Saddamýn iðdamý biz müslümanlar için hem zamanlama olarak hem etik olarak çok yanlýþ.
    Hiristiyanlar için ise büyük israil planýnýn oluþmasýnnýn bir parçasý ýrak'ta yaþayan þii ve sunni halký bir birine kýrdýracak amerikan güdümlü israil kontrollü
    yeni bir devlet kurulacak.Yogoslavyada yaþananlar Irakta yaþananlardan daha kötüydü ama hiç iðdamlýk bir durumda yaþatýlmadý çünkü onlarý yapanlarda hiristiyandý iþte asýl amaç bu müslüman hiristiyan savaþlarýnýn baþlatýlmasý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr doðru bulmuyorum tam bayram arefesinde müslümanlýða yapýlmýþ bir hakaret olarak görüyorum müslümanlarýn tam birleþme zamaný diye düþünüyorum rabbim müslümanlara uzanan elleri kýrsýn amin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haklý gerekçelerle vataný için idam edildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Saddam BÜyÜrken KÜÇÜlenler Ýse Abd'nÝn ÝÞbÝrlÝkÇÝlerÝ Mukteda Ýle MalÝkÝler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gözünüz aydýn.Ortadoðu'ya bunca yýldan sonra medeniyet,insan haklarý,demokrasi geldi.Binlerce þükür.Saðolasýn ABD,bu topraklara ayak bastýðýndan beri insanlar neredeyse sevinçten çýldýrdý.Geliþini ve kalýþýný kutlamak için silahlar bir türlü susmadý.Hatta insanlar kurban veriliyor þerefine.HEY GÖZÜNÜ SEVDÝÐÝM MEDENÝYET.Daha önceleri nerelerdeydin?

Sayfa 13/16 ÝlkÝlk ... 345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri