Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Saddamýn idamýný dogru buluyormusunuz

Katýlýmcý sayýsý
291. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Ýdamý Yerinde Karar

29 9.97%
  • Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum

262 90.03%
Sayfa 14/16 ÝlkÝlk ... 45678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: Saddamın idamını haklı buluyormusunuz??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet güzel bir konu basligi, ama kimlere nefaydasi olur,Bir kisi ne kadar kötü olursa olsun asilmasi bile gerekiyorsa yaptiklarindan dolayi, en azindan bayram günü asilmasi bu bir yanlis, buradaki mesaj aslinda müslümanlari birbirine düsürmek müslümanlar icin kutsal olan bir günde,liderlik yapmis iyi yada kötü yillarca hizmet etmis birinin asilmasi, ve üstelik asildiktan sonra bile iskence yapilmasi , ya siilerin bölgesinde patlama oluyor yada sunni lerin isgal altindaki halk nereden buluyor o kadar patlayicilari her yeri kontrol altinda ve ne tesadüfki irakli ya polisler yada halk ölüyor amerikalilara azmi etki ediyor bu patlayicilar,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

deðerli arkadaþlarým.benim þahsi görüþüm saddam'ýn asýlmasýnýn arkasýnda,hele hele oldu bittiye getirilmesinde sizce biraz saçma gibi gelecek ama, kürt'ler var.yok caným olurmu öyleþey dediðinzi duyar gibi oluyorum. bukanýya nerden vardýðýmý merak ediyorsunuzdur.özet olarak anlatayým. þimdi saddam kimleri öldürmüþ bir düþünün.hiçbir arab'ý öldürmüþmü yada hiçbir türkü ?. peki abdullah öcalan'ý neden asamýyorlar ?, çünkü abdullah öcalan'ýn öldürmüþ olduðu kiþiler'in hemen hemen hepsi türk. bu anlattýklarýmdan büþünürsek çok anlam çýkar. yorum sizin.
    deðerli arkadaþlar bu yazdýklarýmda kesinlikle ýrkçýlýk gibi bir anlam çýkmasýn bu benim þahsi düþüncem.
    Konu apache33 tarafýndan (08-01-2007 Saat 09:13 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý apache33 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    deðerli arkadaþlarým.benim þahsi görüþüm saddam'ýn asýlmasýnýn arkasýnda,hele hele oldu bittiye getirilmesinde sizce biraz saçma gibi gelecek ama, kürt'ler var.yok caným olurmu öyleþey dediðinzi duyar gibi oluyorum. bukanýya nerden vardýðýmý merak ediyorsunuzdur.özet olarak anlatayým. þimdi saddam kimleri öldürmüþ bir düþünün.hiçbir arab'ý öldürmüþmü yada hiçbir türkü ?. peki abdullah öcalan'ý neden asamýyorlar ?, çünkü abdullah öcalan'ýn öldürmüþ olduðu kiþiler'in hemen hemen hepsi türk. bu anlattýklarýmdan büþünürsek çok anlam çýkar. yorum sizin.
    deðerli arkadaþlar bu yazdýklarýmda kesinlikle ýrkçýlýk gibi bir anlam çýkmasýn bu benim þahsi düþüncem.
    arkadaþým size katýlmýyorum, çünkü kürtleri baþta amerika olmak üzere þimdilik kimse takmýyor ki (onlarý iran için saklýyor, zamaný gelince kullanýr), asýlma olayýný onlara býraksýnlar. yargýlamanýn ana konusu da öldürdüðü þiilerdi ve cezayý ondan aldý, cellatlarý da þiiydi, cesedine iþkence yaptýðý düþünülenler de þii. kürtleri olayýn içine sokmadýlar fazla. herþey çok net deðil mi. orada olacak bir kürt arap çatýþmasýndan ziyade sünni- þii çatýþmasý amerikanýn iþine geliyor. kürtleri zayi etmek istemiyor. onlar iraný ve türkiyeyi içerden gýdýklamak için hep lazým.
    bu arada saddamýn arap öldürmediðini yazmýþsýnýz, katlettiði varsayýlan þiiler neydi, anglo sakson mu
    benim fikrime gelince; ölmesi ölmemesi umurumda deðil, ama yargýlama süreci ve tarz yanlýþ.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hakýlý bulmuyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vatanýna Ýnsanlarýna kursun sýkan birini vurmak teröristlikse ozaman asmakta haklýlar eger vatanýný korumak görevse haksa haksýzlar gerci asýldýmý bilinmez ama herþey olabilir nasýl Amerikanýn Uzaya ilk Mekigi gönderdigi ayda resim cektirdigi yalanýný insanlara senelerce yutturdugu gibide olabilir Irakta kaos yaratmak ve birbirlerini öldürmelerini saglamak icinde olabilir neyse benim fikrim bu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Saddam idamý hakketti fakat zamanlama çok yanlýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle yanlýþ
    o zaman apo niye hala asýlmadý niye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ulkeleri var sa ýþkal altýnda onlar iþkalcýlerýn devýrdýðý yonetýcýlerý asýyorlar
    ulkerý varsa onu iþkalden kurtarsýnlar soysuzlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saddam asýlmamalýydý.amerikanýn ýraka müdahale sebebi nükleer silahtý niye ondan yargýlanmadý.çünkü amerikada iþin içindeydi.saddam amerka ne istediyse onu yaptý.körfez savaþýnýda amerika için yaptý.saddamla.iþi bitincede onu astý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Saddamýn asýlmasý konusunu anketen taþýyanlara saygý duyuyorum busatýrlarda arkadaþlar çok çeþitli yorumlar yapmýþlar hepsi birbirinden enteresan bu ankette bende saddamýn asýlmasýna hele mubarek kurban bayramý arifesi hiçte hoþkarþýlanacak bir davranýþ deðildir baþta amerika denen devletin müslümanlýða küstahca kafa tutmasdýný kýnýyorum ayrýcaAmerikakendi devletinde yargýladýðý adi suçluya bile ölyüm seceneði verirken neden saddama buunu tanýmadý yani iyisiyle kötüsüyle saddam bir devlet adamýydý neden arzusu olan kurþuna dizilmek hakkýný ona tanýmadýlar yazýklar olsun......:49: :49: :49: .....
    Konu ekrem tarafýndan (08-01-2007 Saat 20:54 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: harf hatassý

Sayfa 14/16 ÝlkÝlk ... 45678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri