Allahýn verdiði caný ancak Allah alýr. Sadece müebbet hapis cezasý verilmeliydi.
Evet Ýdamý Yerinde Karar
Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum
Allahýn verdiði caný ancak Allah alýr. Sadece müebbet hapis cezasý verilmeliydi.
[QUOTE=ekrem;110184]Saddamýn asýlmasý konusunu anketen taþýyanlara saygý duyuyorum busatýrlarda arkadaþlar çok çeþitli yorumlar yapmýþlar hepsi birbirinden enteresan bu ankette bende saddamýn asýlmasýna hele mubarek kurban bayramý arifesi hiçte hoþkarþýlanacak bir davranýþ deðildir baþta amerika denen devletin müslümanlýða küstahca kafa tutmasdýný kýnýyorum ayrýcaAmerikakendi devletinde yargýladýðý adi suçluya bile ölyüm seceneði verirken neden saddama buunu tanýmadý yani iyisiyle kötüsüyle saddam bir devlet adamýydý neden arzusu olan kurþuna dizilmek hakkýný ona tanýmadýlar yazýklar olsun......:49: :49: :49:
Rüzgar eken fýrtýna biçer. Kesinlikle iyi oldu Keþke bu kararý IRAK halký verip uygulasaydý, darýsý bizim baþýmýza. Kýsmetse bir gün birde kendi kasaplarýmýzý asarýz.
Arkadaþlarýmýn çoðu ile hem fikirim. Bence asýlmasý zaten yanlýþtý bide zamanlamasý vardýki o en büyük yanlýþtý. Ondan önce asýlmasý gereken onlarca insan olamayan canlýlar var. Birde bu Irak'ýn iç meselesi filan deðil kardeþim, hikaye anlatmasýn kimse. Bu bal gibi Müslümanlarla Gayrimüslimlerin meselesi. Sonumuz hayýr olur inþallah.
sadam zalim ve barbar biri idi 100 binlerce masum kurtleri öldurmuþtur buna rahmen asilmasý çagýmýz geregince olmamaliydi kesinlikle yanlistýr diyorum![]()
![]()
Bence saddam bu kadarýný haket etmiyordu tamam yaptýklarý az degildi ama boyle bir ceza almasý cok yanlýþtý![]()
Benim düþüncem kesinlikle dogru bulmuyorum.Ne olursa olsun bu sekil olmamalýydý
saddamýn idam kararý doðru olsa bile bu kadar cani bi þekilde ölmesi yanlýþ ancak bu mesaj tüm müslamnlýk alemi için amerikanýn gözdaðý vermesi hiç kimseyi dinlememesi ve son olrak dünyada bir olmasý dýr.
Saddamýn asýlmasýný kesinlikle doðru bulmuyorum. Burada SADDAM asýlmadý bu ip tüm müslümanlarýn boynuna geçirilerek ÝSLAM Dünyasýna meydan okundu. Biim Hükümetimizde buna resmen seyirci kaldý. ( Askerlerimizin baþýna cuval geçirildiði gibi )
Sadece Saddam'ýn deðil hiçbir insanýn asýlmasý doðru deðil. Hangi asýrda yaþadýðýmýza bakýp ondan sonra birþeyler yapmalýyýz. Iraký yönettiðini zannedenler bu utancý unutamayacaklar.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri