Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Saddamýn idamýný dogru buluyormusunuz

Katýlýmcý sayýsý
291. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Ýdamý Yerinde Karar

29 9.97%
  • Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum

262 90.03%
Sayfa 15/16 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: Saddamın idamını haklı buluyormusunuz??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=ekrem;110184]Saddamýn asýlmasý konusunu anketen taþýyanlara saygý duyuyorum busatýrlarda arkadaþlar çok çeþitli yorumlar yapmýþlar hepsi birbirinden enteresan bu ankette bende saddamýn asýlmasýna hele mubarek kurban bayramý arifesi hiçte hoþkarþýlanacak bir davranýþ deðildir baþta amerika denen devletin müslümanlýða küstahca kafa tutmasdýný kýnýyorum ayrýcaAmerikakendi devletinde yargýladýðý adi suçluya bile ölyüm seceneði verirken neden saddama buunu tanýmadý yani iyisiyle kötüsüyle saddam bir devlet adamýydý neden arzusu olan kurþuna dizilmek hakkýný ona tanýmadýlar yazýklar olsun......:49: :49: :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne ekersen onu biçersin...ama amerikanýn biçmesi tartýþýlýr
    not:saddamýn milletine ve milleti olmayanlara yaptýklarýný unutmayalým........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kirli Çamaþýrlarýný Kapatmak Ýçin Astý

Arkadaþlar bende asýlmasýna karþýydým bu ABD çakalýnýn. Ýmralý Palas gibi bir otel de ona ayarlanabilirdi. Bize bu palasý ayarlatan ABD acaba Saddam'a niye böyle bir oteli ayarlatmadý? ABD bu adamý yýllar boyunca evire çevire kullandý. Sekiz yýl Ýran'la savaþtýrdý. Her iki tarafa da silah sattý bu batý denen þerefsiz ülkeler. Hatta öylesineki Þimdi Ýsral'i bir numaralý düþman ilan eden Ýran bu ülkeden el altýndan silah satýn aldý. Büyük þeytan dediði ABD'den albay olacak sanýrým Oliver NORTH aracýlýðýyla silah aldýlar. Ondan sonra ABD'nin iþi bitince "Hadi aslaným, þu Kuveyt'e bir gir. Burasý senin bir eyaletin." deyip Kuveyt'i iþgal ettirdi. Saddam salaðý da bu zokayý yuttu. Gidip iþgal etti. Ortadoðudaki tüm olumsuz geliþmelerden kim veya hangi ülkeler karlý çýkýyor. Sonuca bakýnca Saddam'a bayramý bile göstermeyenlerdir elbette. Saddam nedense Halepçe Katliamýndan yargýlanmadý. Çünkü o dava açýlsaydý orada ABD ve AB ülkelerinin parmaklarý olduðu ortaya çýkacaktý. Sadece 148 Þiinin ölümünden idam edildi. Alçaklýðýn þerefsizliðin bu kadarýnda pes doðrusu. Hele o müslümanlarýn ve özellikle Araplarýn suskunluðu! Hepsi ABD ve AB ülkelerinin köpekleri olmuþ yöneticileri. Talabani ve Barzani alçaklarý hayatlarý boyunca Irak'a ihanet etmiþlerdir. Hatýrlayýn; Saddam Halepçe'ye neden kimyasal bomba atmýþtý? Ýran-Irak savaþýnda bu çakallar Saddam'ý arkadan vurmamýþlarmýydý. Peki Saddam'a bu bir atýmlýk bombayý kim vermiþti? Bir atýmlýk diyorum çünkü BM yetkilileri tüm aramalarýna raðmen ne biyolojik,ne kimyasal, ne de nükleer silah yapýlan yer bulamamýþlardý. Kýsacasý ABD Saddam'ýn diðer davalarda kendi pisliklerini açýklamamasý için astý olay bundan ibaret. Bizdeki AB ve ABD hayraný aðzý açýk ayran delilerine de bir ders olur mu bilmem.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (08-01-2007 Saat 20:15 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Rüzgar eken fýrtýna biçer. Kesinlikle iyi oldu Keþke bu kararý IRAK halký verip uygulasaydý, darýsý bizim baþýmýza. Kýsmetse bir gün birde kendi kasaplarýmýzý asarýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlarýmýn çoðu ile hem fikirim. Bence asýlmasý zaten yanlýþtý bide zamanlamasý vardýki o en büyük yanlýþtý. Ondan önce asýlmasý gereken onlarca insan olamayan canlýlar var. Birde bu Irak'ýn iç meselesi filan deðil kardeþim, hikaye anlatmasýn kimse. Bu bal gibi Müslümanlarla Gayrimüslimlerin meselesi. Sonumuz hayýr olur inþallah.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sadam zalim ve barbar biri idi 100 binlerce masum kurtleri öldurmuþtur buna rahmen asilmasý çagýmýz geregince olmamaliydi kesinlikle yanlistýr diyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence saddam bu kadarýný haket etmiyordu tamam yaptýklarý az degildi ama boyle bir ceza almasý cok yanlýþtý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim düþüncem kesinlikle dogru bulmuyorum.Ne olursa olsun bu sekil olmamalýydý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saddamýn idam kararý doðru olsa bile bu kadar cani bi þekilde ölmesi yanlýþ ancak bu mesaj tüm müslamnlýk alemi için amerikanýn gözdaðý vermesi hiç kimseyi dinlememesi ve son olrak dünyada bir olmasý dýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sadece Saddam'ýn deðil hiçbir insanýn asýlmasý doðru deðil. Hangi asýrda yaþadýðýmýza bakýp ondan sonra birþeyler yapmalýyýz. Iraký yönettiðini zannedenler bu utancý unutamayacaklar.

Sayfa 15/16 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri