bence yanlış çünkü onu asanlar ve atıranlar sadamdan da muhteber deyiller ve ondan daha zalimler
Evet Ýdamý Yerinde Karar
Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum
bence yanlış çünkü onu asanlar ve atıranlar sadamdan da muhteber deyiller ve ondan daha zalimler
adamlar işini iyi biliyorlar.saddamı şii'lere(sanki kendileri asmamış gibi)astırdılar,çekildiler kenara yesin bir birini sünni ve şii arablaryazık olacak MÜSLÜMAN DİN kardeşlerimize
kardedesim adamlarýn ýstedýgýde bu zaten sýý lerle sunnýlerý kapýstýrýp ýc savas cýkarmak ýstedýgýný yaptýrdýmýda gecýp petrolun basýna ýstedýgý gýbý kullanmak ýsgalden once hepýnýz duyyodunuz su kadar varýl petrol cýkýyo dýye sýmdý duyyonuzmu hýc nereye gýttý bu petroller asýlacak ýnsan var oda besledýgýmýz býrý herkes anladý.
bana görede yanlış.doğru bulmuyorum.böyle olmaması gerekirdi.
valla tam arap aleminde kurban bayramý bizlere göre 1 gün erken kutlanýrken asýlmasý tam bir hataydý .idam cezasýna karþý bir insan olduðum için hücre hapsiyle cezalandýrýlmasý gerekirdi . Ýlk görüntülerde de kendilerine ÞÝÝ ve KÜRT gruplar diyen amerikan iþbirlikçisi de allemalar ýn bi ..ýçlarýný açýp kýna yakmadýklarý kaldý . bu arada arap dünyasýnýn da olaylara ilgisiz, alakasýz ve tepkisiz kalmasý bana meþhur atasözünü hatýrlattý . " Ýçeceksin Þarabý Öpeceksin Arabý " :crashs: :crashs:
kesinlikle asılmamalıydı.yine abd nin oyunu.a.b.d ıraka girdiğine bin pişman şimdi ordan kacış yolunu sunni ve şii catışması için saddam kobay olarak astırdı bence.kolaygelsin.
FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ
Neden Bİzde İÇİmİzdekİ Haİnlerİ Asamiyoruz Avrupa Ve Amerİka Saddami Astirdi Bİze Gelİnce İnsan Haklari Saddamin Asilmasi Bİle TÜrkİyeyİ KariŞtirmak İÇİn YapilmiŞ Bİr Olaydir
Benim düþüncem kesinlikle dogru bulmuyorum.Ne olursa olsun bu sekil olmamalýydý. Bu sekil idam olursa su anda asýlmasý gereken ve bunu coktan hak etmiþ biri var onunda asýlmasý gerekir
bu kadar insanının kanına giren ırak' ı bu duruma getiren kişinin idamı doğru bir karar fakat asılış tarzı ve zamanı beni üzdü sanki asan ş.....sizler intikam alır gibiydi.görev yapar gibi değillerdi.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri