REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Saddamýn idamýný dogru buluyormusunuz

Katýlýmcý sayýsý
291. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Ýdamý Yerinde Karar

29 9.97%
  • Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum

262 90.03%
Sayfa 3/16 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon
159 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Saddamın idamını haklı buluyormusunuz??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle asılmamalıydı çünkü saddam gerçek bir liderdi şimdi değil amerika tüm dünya orda olsa saddam gibi ordaki huzuru ve sukuneti sağlayamaz asılması gereken biri varsa oda imralıda bekliyor .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Satdamin Asilmasi

Bence Satdamin Asilmasini DoÐru Bulmuyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence de asılması dogru degil
    ona gelene kadar.....
    saddam bence kötünün iyisidir
    trajik bir son .........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar kesinlikle doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum ve burada uygulanan çifte standarda dikkati çekmek istiyorum bu şahsı idam eden görüntülerdeki cellatlar değil,ordadoğuyu yeniden şekillendirme adı altında emperyalist uygulamalar yapan ABD,ing gibi kendilerini bişey sanan devletlerdir biz burada beslediğimiz ş....sizi asmaya kalkışsak asamazsınız bunun sonuçlarına katlanamazsınız sizin için hiç iyi olmaz diyorlar kendileri ise tavuk boğazlar gibi adam asıyor astırıyorlar bu çifte standart değil de nedir?...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart KesÝnlÝkle YanliÞ BÝr Karardir

amerikamýn bir oyunudur arkadaþlar ABD satdamý asarak ýraðý üce böldü mülümanlarý birbirine düþürmek için ÞUANDA IRAK KARIÞMIÞ DURUMDA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence asılması dogru degil asılması gerek olan sadam degil buş asılmasılazım en büyük katliyamı yapıyorlar suçlu amerika :46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

idam olmasýndan ziyade ona yapýlan muamele ve herþeyin hiç çekinmeden internetten yayýnlanmasý çok yanlýþdý.Saddam sadece bir kuklaydý zaten.Onu asanlar da ona bu gücü verenler de ABD kendi ülkelerini iþgal ettiði zaman baðdatýn ortasýn da zil takýp oynayanlar da hep ayný kiþilerdi.Yeryüzünde kendi ülkesi düþman tarfýndan iþgal edilince sevinen baþka millet olacaðýna inanmýyorum.
    ABD Ýrana karþý Saddamý hep destekledi iþi bitip Saddam kontrolden çýkýnca fiþini çektiler.Ayrýca idam iþinin Kurban Bayramý nýn sabahýna yani müslümanlarýn ayný sabah kurban kestiði zamana getirilmesi de tamamen kasýtlýydý ve Ýslam dünyasýnýn moralini bozmak ve yaþanacak yeni kaoslara bahane olarak kullanmak üzere düþünüldüðü kesindi.Bush efendi aklýnca kurban bayramýnda saddamý kurban etti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bir iranliyim saddam bildiyiniz gibi iran halkina cok zulumler etti ben kardesimi savasta kaybettim ama o insanin boyle oldurmelerine karsiyim saddam gun der bir gun olmeliydi boyle deyil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle doðru bulmuyorum çünkü, kimse kimsenin canýný almaya hakký yoktur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sadamýn ölmmesi kötü oldu,þimdiki yönetim dahamý iyi olacak sanki saddamýn zamanýnda MEHMETCÝK sýnýr dýþý harekat ypbiliyorlardý þimdi yapamayacaklar...
    saddam kendi oglunu damadýný ayný þekilde astýrdý.Bu hayatta ne yaparsanýz sizde ayný þekilde cezalandýrýlýrsýnýz bunu unutmayýn...IRAGIN þimdiki durumu ise kürtleþmiþ bir toplum ve kendi içinde bölün me!!!!!

Sayfa 3/16 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri