Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Saddamýn idamýný dogru buluyormusunuz

Katýlýmcý sayýsý
291. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Ýdamý Yerinde Karar

29 9.97%
  • Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum

262 90.03%
Sayfa 7/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Saddamın idamını haklı buluyormusunuz??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ABD yeni yayınlanan demcinde biz teslim ettik hemen astılar dedi asılacağını bilen başkan ben CNN de 1 saat önce asılacağını duyurmuştu.
    Kendilerini Kurmak için söylenen yeni yalanlar ve izlediğiniz butun asılma sahneleri kaldırılmış.. bilgilerinize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vahşeti zalimler ilmi alimler yapar der atalarımız
    abd nin vahşetini ırak kimliği altında izledi tüm dünya
    hemde bayram sabahı
    üzüldüm saddam için
    ölüm anına dek çizgisini bozmadı helal olsun ona
    abd gitsinde kaddafiyi yakalasın bakalım gücü yetiyorsa
    buldu karışık ülkeyi geziyor değneksiz
    ama ulaşamayacak ortadoğudaki emeline
    şimdi sıra iran da sonra
    sonra bize geliyor sıra ama karıştırmasınlar biz TÜRK'ÜZ
    kökümüz ural altaylara bakışımız MUSTAFA KAMAL'E benzer
    benzemeyiz şaşkın araplara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle doðru bulmuyorum çünkü, kimse kimsenin canýný almaya hakký yoktur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýmralý'da yatan þerefsiz paþalar gibi yaþamaya devam etsin. Adanýn üstünden uçak geçmesi ßile yasak. ßana imkan verseler, ilk iþ olarak o adayý yerle ßir ederdim.
    Saddama yazýk oldu ama. Asýlýrken ßile Abd'ye duyduðu öfke gözlerinden okunuyordu.:boese157:
    Konu wand tarafýndan (05-01-2007 Saat 01:45 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ÝmLa...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bize ders veren serefsiz amarikanýn yaptði bir dümen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence hak etmiþti buna rahmen insan bu görüntüleri gördüðünde üzülüyor özelikle bayramýn birinci günde olmasý hele hele kelimeyi þadeti tamamlayamasý çok üzücü dikatimi çeken bir olay idama giderken korkuyoktu belirtisi iþin kötü tarafý olaylarýn içinde amerikanýn olmasý bunlara rahmen idam kötü birþey öteki tarafta öldürtüðü insanlarýn acýlarý var yorum yapýlmasý zor bir olay
    Konu cafi tarafýndan (05-01-2007 Saat 02:16 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vallaha ßen Saddam'ın öLdüğünden ßile Şüpheliyim. A.ß.D 'den herşey ßeklenir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben KendÝ Þahsim Adina Cok ÜzÜldÜm BenÝm GÖzÜmde BÝr Kahraman Ve ÞÝhÝt Olarak ÖldÜ Her Ulusun BaÞina BÖÐle BÝr Ýnsan Gelmez KesÝnlÝkle DoÐru Bulmuyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Týpki ikiz kulelerde oldugu gibi buda abd'nin igrenç bir oyunundan baþka birþey degil.Saddam bir zamanlar ABD'nin pitbul'u idi.irana ,kuveyte saldýrmasý felluce katlýamý abd nin ve siynizmin bir oyunu idi.pitbulunu buldoglarýna bogdurdu.zamaný gelince sýra kendi pis iktidarlarý için müslüman kadýn ve kýzlarý abd ve diger iþgalci ülkelerin askerlerine peþkeþ çeken sözde devlet baþkaný ve barzani ve iþgalcileri destekleyen þiiler onlarda kukla mahkemelerle idam edilecekler.yazýkki bu olay þiilerlle sunniler arasýna büyük bir kin tohumu ekmiþtir.Þii lider Muktedaelsadrýn yapacagý endogru þey idamý gercekletiren buldog köpeklerini bulup cezalandýrmak olmalýdýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

just to say hi ;)

Sayfa 7/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri