Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Saddamýn idamýný dogru buluyormusunuz

Katýlýmcý sayýsý
291. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Ýdamý Yerinde Karar

29 9.97%
  • Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum

262 90.03%
Sayfa 7/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Saddamın idamını haklı buluyormusunuz??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tüm dünyada idamýn kaldýlrýlmasýný düþünüyorum (saddamý asanlar yaptýklarýndan utansýn,saddamda iyiþeyler yapmadý ama,herkez yaptýklarýndan utansýn)
    acizane benim düþüncem.
    Konu m.alidede tarafýndan (04-01-2007 Saat 19:10 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlýkle doðru bulmuyorum. O da tüm vatan severler gibi kendi vatanýný güvenliði açýsýndan tehlikeli gördüðü kiþi ve olaylara müdahale etmiþtir. Bizim Apo ya yapamadýðýmýzý o kendi ülkesinde gözünü kýrpmadan yapabilmiþtir. >Saddam 143 kiþinin ölümünden dolayý bu cezayý almýþtýr. 35000 kiþi veya 600 000 kiþinin ölümünden sorumlu olan Apo ve BUSH hala yaþamaktadýrlar. Ne acýki Bush hala dünyanýn saygýn? devlet baþkanlarýndan biri. Saddamýn idamýna göz yuman, Apo ve Bush'un karþýsýnda insan haklarý savunucusu kesilenlere yazýklar olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar, hepimizin sanýyorum mutabýk olduðu bi konu var saddamýn idamýný onaylamamýz. acaba niye hepimiz bende dahil olmak uzere boyle duþunuyoruz. elbette biliyoruz saddam sudan çýkmýþþ ak aþýk deðil. sizi bilmiyorum ama, ben hayatýmda boylesine bir cesaret orneði gormedim, onceleri saygý bile duymadýðým saddam, taaa yargýlanma surecinden itibaren tutarlý bir duruþ sergiledi, ama asýl onemli olan idam anýndaki korkusuz duruþu ve cesaretiydi. sizi bilmiyorum ama bu benim yaþamým boyunca ornek alacaðým bir davranýþ. arkadaþlar biz ideolojik goruþu ne olursa olsun tutarlý insan bulmak ta çok zorlanýyoruz, iþte saddam duþundukleri ya da yaptýklarý ne olursa olsun, hayatýnýn bittiði ana dek bu tutarlýlýðýyla bizleri bazý þeyleri duþunmeye itti. açýkçasý ben bu adamýn onca kotu þeyi yapmýþ olup olamayacaðýný bile sorgulamaya baþladým. nedenini bilmiyorum ama olum anýndan itibaren derin bi uzuntu sardý içimi. belkide onu oldurenlerin infazýný gerçekleþtirenlerin hain vatanlarýný satan kiþler olmasýdýr bizi üzen... bu olay dan çýkarýlacak en guzel ders vatanýmýzýn kýymetini bilmek zulmuun kaynaðý nereden gelirse gelsin ona karþý durmaktýr. hepimiz de biliyoruz ki saddamý asanlar onun kadar cesaretli gidemez olume, çunku kalleþler olumu deðil ancak oldurmeyi goze alýrlar iyi yaþamak için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saddam ne yapmýþ? 140 þii öldürmüþ abd ýrak ta 6500 kiþinin ölümüne neden oldu ve hergün sayýsýný bilmediðimiz yüzlerce kiþi ölmeye devam ediyor bu ölenlerin hesabýný kim vercek? abd mi talabanimi ?barzanimi ya türkmenlere yapýlanlar allahýn adaleti geç iþler kimsenin yaptýðý yanýna kalmaz.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saddamýn idamýný doðru bulmuyorum. Bence ABD nin ortadoðu ve MÜSLÜMANLAR üzerinde bir oyunu bu. müslümaný müslümana kýrdýracak kendisi köþesinden seyredecek.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sattam katil olabilir ama bunu baðýmsýz adil bir mahkemede yargýlanýp ondan sonra ne gerkiyorsa yapýlýrda þimdi soruyorum avrupa insan hk.mah.ne 30,000 insanýn ölümüne neden olan ve baðýmsýz mahkemece yargýlanan terörist baþý öcalanna gelince insan hk.rý var da saddam için neden yok moderin avrupaya seslniyorum ben diyorumki en büyük terörüsler avrupa ve abd baþka yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar kesinlikle doðru bulmadýðýmý belirtmek istiyorum ve burada uygulanan çifte standarda dikkati çekmek istiyorum bu þahsý idam eden görüntülerdeki cellatlar deðil,ordadoðuyu yeniden þekillendirme adý altýnda emperyalist uygulamalar yapan ABD,ing gibi kendilerini biþey sanan devletlerdir biz burada beslediðimiz þ....sizi asmaya kalkýþsak asamazsýnýz bunun sonuçlarýna katlanamazsýnýz sizin için hiç iyi olmaz diyorlar kendileri ise tavuk boðazlar gibi adam asýyor astýrýyorlar bu çifte standart deðil de nedir?...

:boese157: kuzgun20 :boese157: Arkadaþýma aynen katýlýyorum aðzýna saðlýk.Asýl katiller amerika israil gibi devletlerdir.
    Konu hayalcafe tarafýndan (04-01-2007 Saat 23:28 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Alýntý eksikti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ABD yeni yayınlanan demcinde biz teslim ettik hemen astılar dedi asılacağını bilen başkan ben CNN de 1 saat önce asılacağını duyurmuştu.
    Kendilerini Kurmak için söylenen yeni yalanlar ve izlediğiniz butun asılma sahneleri kaldırılmış.. bilgilerinize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vahşeti zalimler ilmi alimler yapar der atalarımız
    abd nin vahşetini ırak kimliği altında izledi tüm dünya
    hemde bayram sabahı
    üzüldüm saddam için
    ölüm anına dek çizgisini bozmadı helal olsun ona
    abd gitsinde kaddafiyi yakalasın bakalım gücü yetiyorsa
    buldu karışık ülkeyi geziyor değneksiz
    ama ulaşamayacak ortadoğudaki emeline
    şimdi sıra iran da sonra
    sonra bize geliyor sıra ama karıştırmasınlar biz TÜRK'ÜZ
    kökümüz ural altaylara bakışımız MUSTAFA KAMAL'E benzer
    benzemeyiz şaşkın araplara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýmralý'da yatan þerefsiz paþalar gibi yaþamaya devam etsin. Adanýn üstünden uçak geçmesi ßile yasak. ßana imkan verseler, ilk iþ olarak o adayý yerle ßir ederdim.
    Saddama yazýk oldu ama. Asýlýrken ßile Abd'ye duyduðu öfke gözlerinden okunuyordu.:boese157:
    Konu wand tarafýndan (05-01-2007 Saat 01:45 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ÝmLa...

Sayfa 7/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri