REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Saddamýn idamýný dogru buluyormusunuz

Katýlýmcý sayýsý
291. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Ýdamý Yerinde Karar

29 9.97%
  • Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum

262 90.03%
Sayfa 8/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: Saddamın idamını haklı buluyormusunuz??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle yanlýþ :boese157:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

asýlmasýna kesinlikle karþýyým asýlmasý gereken imralýda huzur içinde yatýyor suçlu sadece abd mi ya israil e ne demeli binlerce insaný öldürüyor araplardan çýt çýkmýyor tükürseler israili akdenize dökerler ama onlar keyfi sefa içinde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha devam eden bir cok yargılanması gereken davaları varken asılması bence de yanlış oldu...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zaten ilk yargýlandýðý davadan idamý aldý daha yargýlanmasýnýn bir anlamý yoktu.. Bu kiþinin yaptýðý katliamlarý ve iþkence yaparak öldürdüðü masum insanlarý düþünerek bende hemen öldürülmesine üzüldüm.. Biraz iþkence yapýlmasý lazýmdý ama bu iþin içinde baþka bir iþ var... Abd sünni bir lider olan Saddam'ý þiilere öldürterek Irak'ta iç savaþ çýkarmayý hedefliyor.. Yani müslümaný müslümana kýrdýracak....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence iyi oldu abdullah öcalanýnda asýlmasý lazým okadar masum insan öldürdüler cezasýný çekmeliler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Özgür1984 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence iyi oldu abdullah öcalanýnda asýlmasý lazým okadar masum insan öldürdüler cezasýný çekmeliler
    Aynen katýlýyorum dostum.. Apo'da asýlsa tam süper olacak...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sadamýn ölmmesi kötü oldu,þimdiki yönetim dahamý iyi olacak sanki saddamýn zamanýnda MEHMETCÝK sýnýr dýþý harekat ypbiliyorlardý þimdi yapamayacaklar...
    saddam kendi oglunu damadýný ayný þekilde astýrdý.Bu hayatta ne yaparsanýz sizde ayný þekilde cezalandýrýlýrsýnýz bunu unutmayýn...IRAGIN þimdiki durumu ise kürtleþmiþ bir toplum ve kendi içinde bölün me!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saddamdan önce asýlmasý gereken kiþi yangelip yatýyor,birþey yapamýyoruz,neden ,avrupa asýlmaya karþýymýþ.hatta ab ye girmemiz için kanunlarýmýzý bile deðiþtiriyorlar.hani þimdi nerde avrupa.bunlar hep fasa fiso.iþlerine geldiði gibi.bence çok büyük bir yanlýþtý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insanýn asýldýðýna inanasý gelmiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben doðru bulmuyorum. Bence Irak'ý ve arap dünyasýný iyice karýþtýrmak için bayramýn 1. gününün sabahý kurban edilmiþtir.

Sayfa 8/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri