Saddamýn idamýný haklý buluyormusunuz
ANKET SONUÇLARI
Evet Ýdamý Yerinde Karar 9.97%
Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum 90.03%
Oylayanlar: 291 Kiþi
Evet Ýdamý Yerinde Karar
Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum
Saddamýn idamýný haklý buluyormusunuz
ANKET SONUÇLARI
Evet Ýdamý Yerinde Karar 9.97%
Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum 90.03%
Oylayanlar: 291 Kiþi
Konu Admin tarafýndan (10-01-2007 Saat 22:41 ) deðiþtirilmiþtir.
ıyı olmus boyle anketler
Benim düşüncem kesinlikle dogru bulmuyorum.Ne olursa olsun bu sekil olmamalıydı. Bu sekil idam olursa su anda asılması gereken ve bunu coktan hak etmiş biri var onunda asılması gerekir
evet bencede doğru yer ve zaman beklenmeliydi...bence bu bir idam değil,idam altında saklı olan bir tehdit ve meydan okumadır...ABD direkt olarak müslüman alemine meydan okumuştur.....
Doðru ßulmuyorum. ßu þekiLde oLmamalýydý:boese157:
öncelikle serkan yılmaz abi bu yaptığın anketler foruma gerçekten büyük bir canlılık getiriyior.her hafta bekliyoruz...şimdi asıl konu saddamın intikamı.tmm o da binlerce insanı öldürdü,astı,kesti fln ama ben bu yılda,bu dönemde bu asılma işinin olduğuna inanamadım.ayrıca bu işi bizde arefe gününde,arap ülkelerinde ise bayaramın 1. gününe denk getirmenin ise islam alemine karşı yapılan büyük bir ayıp olduğu söylüyorum.dediğim gibi asma işi ve bu işin görüntülerini ortalığa sızdırmak çok yanlıştı.ömür boyu hapis cezası bence tüm insanlık adına daha iyi olurdu.çünkü insanı ölümle cezalandırmanın içinde yaşadığımız bu devirle hiçmi hiç alakası yok.sonuç olarak bu kararı doğru bulmadım ve benim bu ankete oyum hayır doğru bir karar değildi...
Kesinlikle Admine katýlýyorum. Bayram arefesinde böyle birþeyin yapýlmýþ olmasý tüm islam alemini kýzdýrmýþtýr.Bu yapýlan sadece güç gösterisidir.Sözde o ülkenin kukla devlet baþkanýda idamý yasalardan dolayý engeleymediðini dile getirmiþtir.Gerçek þudur ki Irak dahada çok bataklýða dönüþmekte mehzep çatýþmasý iyice körüklenmekte ve silah tüccarlarýnýn ceplerini dolduracak ortam oluþmaktadýr.Bunlarý söylerken kesinlikle Saddamý sevdiðimden veya haklý bulduðumdan deðil sadece yapýlanlarýn hangi ortamý hazýralamak için yapýldýðýný anlatmak istedim.Bizim ülkemizde elbet asýlmasý gerekeni gün geldiðinde asacaktýr.Ben ülkeme bu konuda güveniyorum.Sadece Þimdi sýrasý deðildir ve o þahsiyetin asýlmasý birþey deðil;asýlmanýn getireceði tepkileri kaldýracak durumda deðildir ülkem.Bir yandan ekonomik darboðazlar diðer yandan çýkar çatýþmalarý ve ülkemi bölmek isteyen dýþ güçlerin varlýðý ülkemin elini kolunu baðlamaktadýr bu sorunlarýný aþtýðý zaman o þahsiyeti kesinlikle asacaktýr emin olun........................Saygýlarýmla
Ben araplara kızıyorum, abd ye değil. Fırsat verirsen yapar, dünyanın kuralı bu.
Arap dediğin, gözlerinin önünde kızlarına, karılarına tecavüz edenlerle işbirliği yapıp, öyle yada böyle liderlerini asıyorlar, birde bayram yapıyorlar. Kardeşim önce sen işgalcileri atarsın topraklarından, vatanını, namusunu kurtarırsın, sonra önce o işbirlikçi köpekler barzani ve talabaniyi asarsın, sonra da ne halin varsa görürsün.
Bunlar üzüldüğümüz her kötü muameleye layıktır.
Neymiş, abd dünyanın en güçlü ülkesiymiş. Onun için elleri kolları bağlıymış. Peh!
Kurtuluş savaşını hatırlatırım size. O zamanki dünyanın en güçlü 1 değil, bütün ülkeleri, hatta taaa Avustralya dan, Yenizelanda dan asker toplayıp üzerimize çullananları, bir millet "Türk Milleti" nasıl savaş gemilerini tabuta, çıkarma yaptıkları, işgal ettikleri yerleri mezara çevirdiler?
Elbette elin arabıyla Yüce Türk Milletini bir tutmuyoruz.
Ama insanda azıcık şeref, haysiyet olmalı,
Vesselam.
bence yanlış çünkü onu asanlar ve atıranlar sadamdan da muhteber deyiller ve ondan daha zalimler
adamlar işini iyi biliyorlar.saddamı şii'lere(sanki kendileri asmamış gibi)astırdılar,çekildiler kenara yesin bir birini sünni ve şii arablaryazık olacak MÜSLÜMAN DİN kardeşlerimize
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri