Kesinlikle Admine katýlýyorum. Bayram arefesinde böyle birþeyin yapýlmýþ olmasý tüm islam alemini kýzdýrmýþtýr.Bu yapýlan sadece güç gösterisidir.Sözde o ülkenin kukla devlet baþkanýda idamý yasalardan dolayý engeleymediðini dile getirmiþtir.Gerçek þudur ki Irak dahada çok bataklýða dönüþmekte mehzep çatýþmasý iyice körüklenmekte ve silah tüccarlarýnýn ceplerini dolduracak ortam oluþmaktadýr.Bunlarý söylerken kesinlikle Saddamý sevdiðimden veya haklý bulduðumdan deðil sadece yapýlanlarýn hangi ortamý hazýralamak için yapýldýðýný anlatmak istedim.Bizim ülkemizde elbet asýlmasý gerekeni gün geldiðinde asacaktýr.Ben ülkeme bu konuda güveniyorum.Sadece Þimdi sýrasý deðildir ve o þahsiyetin asýlmasý birþey deðil;asýlmanýn getireceði tepkileri kaldýracak durumda deðildir ülkem.Bir yandan ekonomik darboðazlar diðer yandan çýkar çatýþmalarý ve ülkemi bölmek isteyen dýþ güçlerin varlýðý ülkemin elini kolunu baðlamaktadýr bu sorunlarýný aþtýðý zaman o þahsiyeti kesinlikle asacaktýr emin olun........................Saygýlarýmla

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri