ben bir iranliyim saddam bildiyiniz gibi iran halkina cok zulumler etti ben kardesimi savasta kaybettim ama o insanin boyle oldurmelerine karsiyim saddam gun der bir gun olmeliydi boyle deyil
Evet Ýdamý Yerinde Karar
Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum
ben bir iranliyim saddam bildiyiniz gibi iran halkina cok zulumler etti ben kardesimi savasta kaybettim ama o insanin boyle oldurmelerine karsiyim saddam gun der bir gun olmeliydi boyle deyil
dogru bulmuyorum bence cok yanlýþ..
21. yüzyýlda böyle vahþet olmamalý bence_!!!
ben doðru gormuyorum arife gunun yapilmasý nedeniyle baþka bir gun oldaydý olurdu..çünkü milyonlarca insan öldurdu..
arkadaþlar size aynen katýlýyorum saddamý asmak onu öldürmedi aksine onu ölümsüzleþtirdi saddam vatanýnýn birliði ve bütünlüðü için yaptý ne yaptýysa zamanýn da tarihimize bakarsak bizim padiþahlarýmýzda vatanýn selayeti için bir çok kez ayaklanmalarý kanlý bir þekilde bastýrmýþtýr tabi bu zaman da bu doðru deðildir daha caydýrýcý cezalar verebilirdi katliam yerine oysa vatanýný bölmeye çalýþanlarý bu ülkenin askerine kurþun sýkanlarý krallar gibi yaþatýyolar adalet bunun neresinde ?
hiç bir devlet liderinin sonu böyle olmamalý yönetsinler ya ýrak'ý saddam gibi hergün onlarca insan ölüyo önüne geçsinler ya bunun saddam zamanýnda böyle sorunlar yoktu hiç olmazsa kýsacasý saddam'ýn asýlmasý tamamýyle yanlýþ
aslında söylenecek çok şey var içimi döksem sayfalar almaz bana sorulana cevap veriyorum saddamın asılması gerekse bile saddamın asılma kararını onlar vermemeliydi...
Arkadaslar bende karsiyimbu asilmaya. Asmanin sebebide 163 kisiyi oldurdu diye. Eger bakarsak simdi gunde yuzlerce insanlar olmektedir Irakta. Amerika diyor benim hic bir iliskim yok bu asilmayla. Eger dogru ise niye asildiktan sonra bir amerikan ucagi saddami dogdugu yere goturuyor. Yani nekadar ABD desede bizim elimiz yok bu asilmanin icinde yalan soylemekten baska bir sey degil.
Birde tam bayrama getirmeleri cok uzucu bir sey.
Bende doðru bulmuyorum bir insanýn bu þekilde cezalandýrýlmasý doðru deðil caný Allah verir Allah alýr bu þekilde ceza olmaz
Bence de idamı doğru değil.Hele öyle bir şekilde hiç değil![]()
kardedesim adamlarýn ýstedýgýde bu zaten sýý lerle sunnýlerý kapýstýrýp ýc savas cýkarmak ýstedýgýný yaptýrdýmýda gecýp petrolun basýna ýstedýgý gýbý kullanmak ýsgalden once hepýnýz duyyodunuz su kadar varýl petrol cýkýyo dýye sýmdý duyyonuzmu hýc nereye gýttý bu petroller asýlacak ýnsan var oda besledýgýmýz býrý herkes anladý.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri