kesinlikle yanlýþ :boese157:
Evet Ýdamý Yerinde Karar
Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum
kesinlikle yanlýþ :boese157:
asýlmasýna kesinlikle karþýyým asýlmasý gereken imralýda huzur içinde yatýyor suçlu sadece abd mi ya israil e ne demeli binlerce insaný öldürüyor araplardan çýt çýkmýyor tükürseler israili akdenize dökerler ama onlar keyfi sefa içinde
daha devam eden bir cok yargılanması gereken davaları varken asılması bence de yanlış oldu...
Zaten ilk yargýlandýðý davadan idamý aldý daha yargýlanmasýnýn bir anlamý yoktu.. Bu kiþinin yaptýðý katliamlarý ve iþkence yaparak öldürdüðü masum insanlarý düþünerek bende hemen öldürülmesine üzüldüm.. Biraz iþkence yapýlmasý lazýmdý ama bu iþin içinde baþka bir iþ var... Abd sünni bir lider olan Saddam'ý þiilere öldürterek Irak'ta iç savaþ çýkarmayý hedefliyor.. Yani müslümaný müslümana kýrdýracak....![]()
bence iyi oldu abdullah öcalanýnda asýlmasý lazým okadar masum insan öldürdüler cezasýný çekmeliler
sadamýn ölmmesi kötü oldu,þimdiki yönetim dahamý iyi olacak sanki saddamýn zamanýnda MEHMETCÝK sýnýr dýþý harekat ypbiliyorlardý þimdi yapamayacaklar...
saddam kendi oglunu damadýný ayný þekilde astýrdý.Bu hayatta ne yaparsanýz sizde ayný þekilde cezalandýrýlýrsýnýz bunu unutmayýn...IRAGIN þimdiki durumu ise kürtleþmiþ bir toplum ve kendi içinde bölün me!!!!!
saddamdan önce asýlmasý gereken kiþi yangelip yatýyor,birþey yapamýyoruz,neden ,avrupa asýlmaya karþýymýþ.hatta ab ye girmemiz için kanunlarýmýzý bile deðiþtiriyorlar.hani þimdi nerde avrupa.bunlar hep fasa fiso.iþlerine geldiði gibi.bence çok büyük bir yanlýþtý.
insanýn asýldýðýna inanasý gelmiyor
Ben doðru bulmuyorum. Bence Irak'ý ve arap dünyasýný iyice karýþtýrmak için bayramýn 1. gününün sabahý kurban edilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri