saddamýn asýlmasý islam dünyasýnda þiilere karþý nefretin artmasýna dolayýsýyla iran ýn yalnýz kalmasýna neden olacaktýr buda iran asaldýrmak isteyen israilin iþine gelmektedir önümüzdeki dönemde sýcak geliþmeler olmasý kaçýnýlmaz gözüküyor.
Evet Ýdamý Yerinde Karar
Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum
saddamýn asýlmasý islam dünyasýnda þiilere karþý nefretin artmasýna dolayýsýyla iran ýn yalnýz kalmasýna neden olacaktýr buda iran asaldýrmak isteyen israilin iþine gelmektedir önümüzdeki dönemde sýcak geliþmeler olmasý kaçýnýlmaz gözüküyor.
herhangi bir idamý doðru bulmak mümkünmü asla sadece çocuk tecavüzcülerini beslemeden hemen asmalý
arkadaþlar adam gitti ama kalanlarýn çektikleri daha çok bu gözardý ediliyor bakýn petrol gelirlerinin yüzde 70 i 30 yýl sömüreleçek bundan bizim çýkarmamýz gerekenler daha çok onu çýkarmamýz dileðiyle
guya medenýyetýn beþigi oldugunu savunan ulkelerýn bu kadar cag diþi oluþlarýna bu ýdam sayesinde acýga cýkardýlar:Smiletabar![]()
Evet asýlmamalýydý. Ama madem Allahýn adaleti var. Bekleyelim sebep olanlarýnda sonunu merak ediyorum. Saddam dan daha beter olabilir onlarýn akibeti þimdilik bekle gör..
hayýr!! dünyada saddamdan daha sadam olan nice sadamlar var ama onlara kimsecikler gýkýný cýkaramýyor helal olsun ama onlarada biri dur der þamarýný vurar ona havale ediyorum kalan sadamlarý.
Bence Karar DoÐru Fakat Uygulama ÞeklÝ YanliÞ. Bence TÜm DÜnyada Eger Mutlak ÖlÜm Cezasi VerÝlecekse Bunun Yolu DaraÐaci Ve Ya Kelle Kesme DeÐÝl Bazi ÜlkelerÝnde Halen Yasalarinin Ýnfaz ÞeklÝ Olan ZehÝrlÝ EnjeksÝyon Yapilarak Olmaliydi. Zaten Bu TÜr Ýnsanlar Organlarini BaÐiÞlamayacaklari ÝÇÝn O Konuda Da BÝr Sorun TeÞkÝl Etmez. DÜnya ÜstÜnde HÝÇbÝr Canli BoÐularak ÖldÜrÜlmeyÝ Hak EtmÝyor Bu Saddam HÜseyÝnde Olsa. ÝÐne Yapip Ýnfaz EdÝlmelÝydÝ Bence. HerkesÝn FÝkrÝne De Saygi Duyuyorum.
Saygilarimla.
slm.bende katýlmýyorum.idam edilmesi gereken bir sürü insan varken(en baþta apo) neden saddam?cevap vereyim çünkü orta doðuda tek diktatör,tek cesur adamdý da ondan.vatanýn ve milli gelirini tek satmayan insandý.petrol bir noktada insanlarýn ekmeðiydi,bunuda geçelim israile musallat olmasýn diye,hadi bunuda geçelim diyelim ve kürt sorununu çözen tek adamdý.yani bizim yapamadýðýmýz pkk olayýný ortadan kaldýrýyordu.DR.ONUR CAN POLAT.
Saddamýn idamýný haklý buluyormusunuz
ANKET SONUÇLARI
Evet Ýdamý Yerinde Karar 9.97%
Hayýr Kesinlikle dogru bulmuyorum 90.03%
Oylayanlar: 291 Kiþi
ANKATE KATILAN VE TUM YORUM YAPAN ARKADAÞLARA TEÞEKKURLERÝMÝ BÝR BORÇ BÝLÝRÝM
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri