Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
76 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Uydu Cihazlarýnýn Temel Arýza Notlarý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lnb kablo dieseq saglamsa ve cihazdan da gerekli ayarlarý yapýyor hala sinyal alamýyorsanýz aradan dieseq iptal edip direk baglantý yaptýgýnýz da da sinyal gelmiyorsa cihazýný yetkili bir servise götürmenizi öneririm mutemelen tuner arýzalanmýþ olabilir ama tekrar söylüyorum cihazdan da gerekli ayarlarýný dogru yapýyorsanýz ....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cihazýmda sinyal seviyeleri normal,kanal isimleri yazýyor, fakat görüntü yok ve NO A/V yazýyor. Ustalardan acil yardým bekliyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

model belirtirseniz size yadýmcý olmaya calýrýz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Diðiçað 6010DCI H/W 12-01-A5 Recervier audi çýkýþý kuþ gibi ötüyor.(výcýr,výcýr,výcýr)diye.Cihaz çalýþýp hayli ýsýndýktan sonra kesiliyormuþ.Bende bir yarým saat çalýþtý hiç kesmedi.Cihaz bir tanýdýðýmýn.Ses cihazýn içinden degil TV ' nin hoparlerinden normal ses yayýný altýndan geliyor.Yani normal yayýn sesi ile birlikte hoparlerden duyuluyor.Nedeni ne olabilir?Ýlgilenlere þimdiden teþekkürler.
    Konu gürün tarafýndan (31-10-2006 Saat 00:37 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadas bende bir neta troya modeli var on panelde E 206 yaziyor bunun problemini soyleye bilirmisin bana.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

27. sıradaki arızayı bilen yokmu?Buuu kadar uyducudan!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

model'de belirtik ama!!!!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sayın ustalar herkese kolay gelsin, benim cihazım ora AT 5010 DCI HW 12.01.A5 SW 02.00.07 ben şu an 03.11.2006 yazılımlarından AT 7011 DCIZ HW 12.01.A5 yazılımını kullanıyorum. Benim sorunum televizyondaki görüntünün bazen özellikle de reklamlar sırasında yatay çizgiler halinde aşağıya yukarıya doğru kayması yani seri bir şekilde gözü rahatsız edecek şekilde kayması şeklinde oluyor. Bir arkadaşımın receveirini getirdim onunla seyrederken böyle bir durum olmuyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim. Selam ve saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Salih Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sayýn ustalar herkese kolay gelsin, benim cihazým ora AT 5010 DCI HW 12.01.A5 SW 02.00.07 ben þu an 03.11.2006 yazýlýmlarýndan AT 7011 DCIZ HW 12.01.A5 yazýlýmýný kullanýyorum. Benim sorunum televizyondaki görüntünün bazen özellikle de reklamlar sýrasýnda yatay çizgiler halinde aþaðýya yukarýya doðru kaymasý yani seri bir þekilde gözü rahatsýz edecek þekilde kaymasý þeklinde oluyor. Bir arkadaþýmýn receveirini getirdim onunla seyrederken böyle bir durum olmuyor. Bunun sebebi nedir ve nasýl çözebilirim. Selam ve saygýlar.
    cihazýnýzý restleyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar amstrad cihaza yazýlým ve boot yükseltme atamýyorum yüklemenin sonunda fail yazýsý çýkýyor..:boese157: :crashs: sorun bir türlü düzelmedi:boese157: ,doðru yazýlým ve loader olduðundan da kesinlikle eminim..ne yapmalýyým

Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri