Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: fail hatası yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fail hatası yardım

herkese selam benim cihaz 7010d bencihaza kup ve atmile yazılım attığımda yada kke+ ile herhangi bir sorun yok ama cannell list veya *** yüklerken v.b. programlarda fail hatası veriyor acaba com1 ayarlarındanmı başkabirşeydenmi şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galiba cevap verecek kimse yok bu olay birtek benim başımamı geliyo hayret....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı speed86 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    galiba cevap verecek kimse yok bu olay birtek benim başımamı geliyo hayret....
    arkadaş cevap veren birisi çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Farklı kanal yükleme loaderı deneyin..!
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorunbendede var bulursan çaresini banada söyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sunnuy için verilen softcamın içindeki yükleme programını kullanın yine aynı hayayı veriyorsa yükleme programını açmadan üzerinde sağ tuş yapın özelliklerden uyumluluk modunu değiiştirin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sunnuy için verilen softcamın içindeki yükleme programını kullanın yine aynı hayayı veriyorsa yükleme programını açmadan üzerinde sağ tuş yapın özelliklerden uyumluluk modunu değiiştirin.
    selam hepsinidaha öncede denedim ama çare yok ama denemediğimbir yol kaldı bende rs232 bağlantısı
    2-3
    3-2
    5-5
    ve diğerleri de bağlı yani 1-1 6-6 falan ondan olabilirmi acb?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kablo bağlantısı
    2-3
    3-2
    5-5 olmalı bunun dışında bir ihtimal yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alexjoan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kablo bağlantısı
    2-3
    3-2
    5-5 olmalı bunun dışında bir ihtimal yok
    zaten başkaihtimal değil başka bağlantılar var yani extra bağlantılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri