REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 9030 serisinin ihaneti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9030 serisinin ihaneti

:crashs: eski sunny leri özledim yahu bir 9030 aldım sana ne yav 7010 u verdim vay dostum ondan sonra her şeye veda ettim herkes seyreder bitirir proğramları biz fıs birde bizim bu cihazları sattığımızı düşünün dostlara tavsiye ettiğimize duyduğum pişmanlığı yoksa bize allayıp pullayıp atıl teknolojiyimi sattı sayın sunny yöneticileri atmacalar atamadıklarını bize kakaladılar herhal sizleri çok büyük esefle kınıyorummmmmmmmmmmmmmmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesınlıkle sana katılıyorum sadece 9030 degıl 90 serılerının hepsı ole bence eskılerının yerını asla tutamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı keskinyilmaz197 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :crashs: eski sunny leri özledim yahu bir 9030 aldım sana ne yav 7010 u verdim vay dostum ondan sonra her şeye veda ettim herkes seyreder bitirir proğramları biz fıs birde bizim bu cihazları sattığımızı düşünün dostlara tavsiye ettiğimize duyduğum pişmanlığı yoksa bize allayıp pullayıp atıl teknolojiyimi sattı sayın sunny yöneticileri atmacalar atamadıklarını bize kakaladılar herhal sizleri çok büyük esefle kınıyorummmmmmmmmmmmmmmm
    arkadaşım o kadar dert yanma... bu son polsat olayıyla, yazılıma falan gerek yok.. elle *** girersin açarsın polsatı.. sen daha makina görmemişsin... makinana şükret...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polsat elle açık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polsat is free or we must to put softcam for 9030?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen bende katılıyorum ustalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı keskinyilmaz197 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kadrdeş aynen sana katılıyorum vatan daşı bile bile kazıklıyorlar bizde alet oluyoruz millete tavsiye ediyorduk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede 7011 verdik yanıkı yenı model aldık herkeze kolay gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 2 aydır kullanıyorum bir proğram atamadım makinaya (9030) hiç bir yerde bulamıyorum *** dosyalarını bir sefer attım ne oldu bende anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaslar bu kadar sitem etmeyin cünkü dün 900xxx serisi olarak nekx verildi site ismini veremiyorum türk sitesi vede kardes birsitede var yazılımlar saygılarımla

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri