Hİkaye Ne Masrafi Sen 80$ Cİhazi 250$ Sat Sonra Masraf Hİzmetİ Mecbur Verecen EĞer Satmak İstİyorsan
Hİkaye Ne Masrafi Sen 80$ Cİhazi 250$ Sat Sonra Masraf Hİzmetİ Mecbur Verecen EĞer Satmak İstİyorsan
arkadasım o kadar kart bedavamı alınıyorkı boyle agır konusuyorsun.ayrıca sen bu cıhazdan suan alıpta bu kanalları baktınmı hıc ve son olarak kımse sana bu cıhazı zorla aldırmıyor.herkes ozgur.unutmayalımkı modullere 100-150 dolar verdıgımız gunlerde oldu
okadar dediğin kart kaçpara yapar taş çatlasa 2-3milyar yapar sen cihaz üret bunu 250$dan sat onca gelir elde et sonra kartlarıbedava almıyoz para vercen geçin bunları zaten ***** için bakılıyosa bir uyduya en güzeli emüyle seyredilenler benim tavsiyem o sonuçta hepsi aynı şeyi gösteriyo değişen bişey yok ama sen bi cihaz üret tiysen vede bunu satmak istiyosan o cihaza hizmetini vereceksin yoksa satamassın zaten adamlarda öyle yapıyo üret sat sonra karnın doyunca parabitti bedavaya olmuyo paraver olur bekle veririz
selam...
arkadaşlar... bu soruya ilk etapda cevap yazmak içimden geçmedi.. ama görüyorum ki bilginiz doğru değil.... kısaca şöyle özetleyeyim...
2-3 milyar dediğiniz kart bedelleri yaklaşaık olarak 1 yıl için 7000 - 9000 € civarında değişiyor oda 2-3 değil yaklaşık 15.000 YTL yapar... burda sorun yine kart bedelleri değil.... bu sistemin birde alt yapısı var... bu gün olayı dreamboxla kıyaslamayım veya alelen bir newcamd veya gbox server ilede kıyaslamayın bu tür yapılar taş çatllasın en sağlıklı şekilde 200-300 kişiye hizmet verebilecek kapasitededir....
bizim burda finest gurubu için çalışan server aynı anda 30.000 kişiye evet yanlış okumuyorsunuz yazıylada yazayım otuzbin abone ye hizmet verecek kapasitedir... bu yayının szilere sağlıklı ulaşması ortalama bilgisayarı boxları dağıtıcılar vs vs gibi elektronik aksam ve yutdışındaki yaklaşık 100mbit çıkışlı bir internet ayrıca server hizmetini hesaplarsak bu da ortalama yıllık 10.000 € da kaba taslak diyelim...ki işin ince maiyetlerinide katarsak serverla ilgilenen ekip...ilgili yerin alt yapısı vsvs rakkam daha da yulkarı çıkar...
işin boyutu ortalama 20.000€ larda dolaşırken...sizler bedava hizmetten bahsetmeniz biraz düşündürücü olur... hhhaaa ama sen dersen ki..bu rakkam bana uymaz o zaman da EMU ile hala hazırda ne var ise onunla yetinmek zorunda kalırsın...veya alırsın bir linux tabanlı cihazı farklı arkadaşlarınla paylaşım olaylarından faydalanırsın....
burada eğer bu marka... diğer markaların düştüğü sıkıntılara düşmemek ve sürekliliğin devamını istiyorsa, kullanıcılar bazı fedakarlıklara göğüs germek zorundadır.... burada olay tamamen hesap kitap işidir..
şimdi son olarak kişiler hesaplarını kitaplarını yaparlar ve bir olaya karar verirler.. bu ister ***** olsun ister belgesel ister spor olsun... imkanın el veriyor ve izlemek istiyorsan alternatifin çok ..yasal kart alırsın ,bu tür paylaşımı cihaz alırsın.... modül veya mosc kart alırsın... artık kesene göre hareket edersin...
kimse kimseye zorla bir iş yaptırma veya satış olayına zorlayamaz..
"HER HİZMETİN BİR BEDELİ VARDIR" :45:
antenini ayarlatmak...cihaza yazılım yükletmek... bu olayın bir parçası ise adı kart paylaşımı olan şekilde bir hizmettir... bu ister üretim ister ithal etmek olsada ...
neyse yazacak bu konu ile daha çok malzeme var ama...sanırım sizleri kısaca bilgilendirmişimdir... :49:
Herkese Saygılar...
DigiDuck
BU CİHAZI 350YTL'DEN SATIYOLAR YANİ 30.000x350.00=10.500.000.00YTL YAPAR ŞİMDİ GELSEN BANA DEKİ BU VATANDAŞ BU ÇİHAZI ZIRF PAYLAŞIMA UYGUNDİYE 350.00YTL SATSIN SONRADA 20.000£ MASRAFVAR ÇIKIN PARALARI İYİ ODA GÜZELDE ŞİMDİ BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM CİHAZI NİYE PARAYLA SATIYOLAR HEMDE 350.00YTL'YE (BÜTÜN SATICI ARKADAŞLAR BİLİR 350.00YTL=2 ADET KALİTELİ BAŞKABİR MARKANIN UYDU ALICISI)YA CİHAZI BEDELSİZ ABONELİK KARŞILIĞINDA-YADA CİHAZI NORMAL Bİ FİYAT OLAN 185.00YTL'DEN VERCEN ÖYLE EXTRA ÜCRET TALEP ETCEN YADA CİHAZI 350.00YTL'SATCAN OBONE ÜCRETİ İSTEMEYECEN ÇÜNKÜ SATIŞTAN NORMAL BİR CİHAZIN İKİ KATINA SATARAK ELDE ETTİĞİN10.500.000.00YTL'NİN YARISINI BU İŞ İÇİN ALIYOSUN ONUN İÇİN PARA TALEP EDEMESSİN EDERSEN CİHAZI SATAMASSIN ŞAYET BEN NE ALIRIM NEDE SATARIM OLAY BUKADAR BASİT ZATEN BEN HEP SAVUNMUŞUMDUR EMÜYÜ SONUNDA BÜTÜN KANALLAR AYNI DEĞİŞEN BİŞEY YOK SANIRIM ANLAMIŞINDIR NİYE MUHALEFET OLDUĞUM ORTADA 5.250.000.00YTL'LİK HARİCİ BİR KAZANÇ VAR VE BU KAZANÇ SIRF PAYLAŞIM YAPIYOR DİYE ELDE EDİLİYOR OK UMARIM BİŞEYLER ANLATA BİLMİŞİMDİR SEVGİLER.SAYGILAR.350.00YTL+PAY TV ÜCRETLİ CİHAZINIZLA İYİ SEYİRLER DİLERİM TABİ NEKADAR BAKA BİLİRSENİZ.
Konu ertos tarafından (01-03-2007 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: EKSİKLİK
selam...
@ertos arkadaşım... ilk önce her forumda kural olan küçük harf konseptine uymaya özen gösterelim....
sevgili @ertos kardeşim... ya piyasayı takip etmiyorsun neyin ne olduğunu görmüyorsun..yada sadece burda yorum yapıyorsun...
biz piyasadaki alelen cihazlardan bahsetmiyoruz... bana üzerinde lan girişi olup da 175 ytl satılıyor dediğin bir tane örenk cihazı alıp yollarmıısn ....
arkadaşım madem bir olayı yazıyorsun piyasada gerçek olan bişeylerden bahset... paylaşım..paylaşım...paylaşım....
aldın bir lan girişli cihaz...sana kim hatır için paylaşım desteği verecek ..sonuçta ücretini ödeyip paylaşıma katılacaksın... hadi birde astarın diğer tarafına bakalım... adı PAYLAŞIM ın beleş tarafı olan sen bişeyler vereksin ki...karşısıda sana bişeyler versin... aldın en uuuucccuuuzzzz abonelik kartını 45 USD.. taktın makinana 6 ay verdin... bir 45 USD da ikinci altı ay.. etti sana 90 USD... ne oldu şimdi paylaşım oldu ÜCRETLİ....
şimdi sen 175 ytl hangi cihazla bu örnek 2 uygulamayı yapacaksın...
gelelim son olarak işin ticari boyutuna ...hadi meydan burda... 30.000 aboneye hzimet verecek alt yapıyı kur bakalım... benim önceki mesajımda illetiğim sadece ana maliyetler... sen cihazı paylaşım ile ilgili kısmını basit zannediyorsun... aslı hiç de öyle değil..bırakda kar/zarar hesaplarını finest firması yapsın....
Herkesin cebindeki para kendine misalı insanlar alır veya almaz... bugün 300 usd a da PVR cihaz var...1300 USD da pvr cihaz var... her 2 side aynı işi yapıypr..karar tüketicinin... ben müşteri olarak hesabımı yaparım... uyanı alırım..uymayanı almam... mağzaya gittiğimde özeliklerini sorarım ,değerlendiriim kalkıp satıcıya senin ürünün X üründen niye pahalı demem ..nedeni muhakak aralarında bir fark vardır....
size burda akıl vermek gibi bir üstünlüğümde yok ama lütfen eleştri mekanizmanızı insanları yanıltıcı vede sadece ön plana çıkarmak için kullanmayalım...
Hayatta Bol Şanslar...
DigiDuck
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri