REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Chasse & Peche

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Chasse & Peche

Bütün arkadaslara selamlar, benim sorum, Chase & Peche kanalinda hep donma oluyor... Cok sey denedim ama olmadi , Progdvb 7.6 da aynen devam ediyor, daha sonra DVB dream programini denedim hep ayni... Diger kanallarda hicbir sorun yok , ama bu belgesel kanalinda bide ushuai tv de ayni sorunu yasiyorum... Acinca yaklasik 1 dakika sonra donma oluyor, kanali degistirmezsem , komple bilgisayari kitiliyor...Birkac kere kanal degistirip tekrar actigimda bazen sorunsuz gösteriyor ama binde bir...Bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum , simdiden tesekkürler... (ssk 2 kullaniyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok sık *** değişmesinden olabilir diye düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

codeclerde problemin vardır arkadaşım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. da okursan bununla ilgili yazılar var.bendede aynı problem vardıordan hallettim çok güzel bir site yapmış arkadaşlar.gerçi bu site gibi bol içerikli değil sadece dvb ile ilgili yardımım dokunduysa sevinirim çünkü çok çektim bu sıkıntıyı sana bol şans

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tesekkürler Roketmen.. Aslinda onuda denedim, bendeki bütün Codecleri silip sadece power codec9.0 u yükledim tabi ilk once format atip ama nafile... Yinede verdigin adreste biraz arastirma yapmak en iyisi sanirim... Alakan ve önerin icin yine tesekkürler...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri