REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ü kadroda görmek istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ü kadroda görmek istiyorum

bu kişiler alınmazsa alternatif kadro olarak carruscayı takımda görmek istiyorum ardayıda 10 numara olarak görmek istiyorum..
    gerets inadından vazgeçip carruscayı oynatsın inatla bu iş olmuyor artık futbol zamanı geldi yeter yaw:crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerets Adnan Polat'ın aldığı Carrusca'yı beğenmediğini söyledi fakat oynatmaktan başka şansı yok.. Bu arada Hamit'le Yıldıray konusunda Galatasaray'ın yapabileceği pek birşey yok eğer Türkiye'ye gelirlerse oynayacakları tek kulüp Fenerbahçe'dir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gerets Adnan Polat'ın aldığı Carrusca'yı beğenmediğini söyledi fakat oynatmaktan başka şansı yok.. Bu arada Hamit'le Yıldıray konusunda Galatasaray'ın yapabileceği pek birşey yok eğer Türkiye'ye gelirlerse oynayacakları tek kulüp Fenerbahçe'dir...
    o hiç belli olmaz takım ruhu ve takım savdası en önde gelir kendi agızlarından duymadan imza atmadan inanmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hagiwatt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o hiç belli olmaz takım ruhu ve takım savdası en önde gelir kendi agızlarından duymadan imza atmadan inanmam
    Dün gazetede okuduğum bir habere göre bu iki futbolcu Fatih hocaya danışmış ve "Para Fener'de oraya gidin" cevabını almışlar ama dediğiniz gibi belli olmaz... Zaten Yıldıray'ın transferi tam bir kaos.. Her sene Türkiye'ye geleceği söyleniyor fakat bi türlü gelemedi... Galatasaray'ın başarısı için ilk önce Gerets gönderilmeli ve hoca tercihi Adnan Polat'a bırakılmalı... Adnan Polat istediklerini gerçekleştirebilse tam süper olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dün gazetede okuduğum bir habere göre bu iki futbolcu Fatih hocaya danışmış ve "Para Fener'de oraya gidin" cevabını almışlar ama dediğiniz gibi belli olmaz... Zaten Yıldıray'ın transferi tam bir kaos.. Her sene Türkiye'ye geleceği söyleniyor fakat bi türlü gelemedi... Galatasaray'ın başarısı için ilk önce Gerets gönderilmeli ve hoca tercihi Adnan Polat'a bırakılmalı... Adnan Polat istediklerini gerçekleştirebilse tam süper olacak
    eger fatih hoca benim ildim fatih hocaysa para fenerde fenere gidin demez!!!
    o kadar kendini düşürmez..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eger fatih hoca benim ildim fatih hocaysa para fenerde fenere gidin demez!!!
    o kadar kendini düşürmez..
    selametle..
    Valla ben gazete yalancısıyım ismini tam hatırlamıyorum ama fotomaç yada fanatik kesinlikle ikisinden biri... Artık gazetelerede güvenimiz kalmadı yalan haber uydurup duruyorlar ama napalım
    Yinede ikisininde Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum Sadece Galatasaray'a değil hiçbir kulübe gelmezler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ben gazete yalancısıyım ismini tam hatırlamıyorum ama fotomaç yada fanatik kesinlikle ikisinden biri... Artık gazetelerede güvenimiz kalmadı yalan haber uydurup duruyorlar ama napalım
    Yinede ikisininde Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum Sadece Galatasaray'a değil hiçbir kulübe gelmezler...
    ya bende şimdi önümde fotomaç gazetesi var son sayfasında hamit galatasarayda diyor söz kesti diyor!!!
    abi inanmayacaksın gaeteye falan en ufak transfer direk borsaya intilak eder zaten ona bakacaksın..
    selametle..
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende fotomaçta okudum hamit galatasarayda diyor ..
    inanasım geliyor ve dediğim gibi istiyorum bu futbolcular bize lazım almamız gerekiyor geretse bir lafım var "inat etme gerets inat etme oynat şu carruscayı"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hamiti bilmem ama yıldıray daha yakın gibi görünüyor gönlü var galatsarayda ama yıllardır bir gelemedi..
    selametle..
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İkisininde Türkiye'ye gelişi yılan hikayesi oldu.. Ortalığı karıştıranda gazeteler

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri