REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Çok Acı maalesef !!!!!!!!!!!!!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok Acı maalesef !!!!!!!!!!!!!!!!

süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu olaya acilen bir çözüm lazım... Bu Şehitlerimize yapılan en büyük SAYGISIZLIKTIR.... Allah belasını versin bunu yapanların :boese157: Ahirette hesabı sorulacaktır...
    Konu Hakan Gül tarafından (06-01-2007 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu Yapanlari Allah Kahretsİn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanılmaz birşey ne diyeceğimi şaşırdım LANET OLSUN şehitlermizin kemikleri sızlıyodur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunun gibi daha neleri var arkadaşlar. Bizim birçok şehitlerimizin mezarı bile belli değil ama bazı kendini bilmezler bunlara müsade ediyolar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar birgün gelecek yaptıklarını cezalarını çok acı çekecekler. Diyarbakır B.B bu konuda kınıyorum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle saygısızlık olmaz.bu işe bir an önce dur denilmeli.yetkliler bu işe el atmalılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıllardır evam eden bir konu bu bana e-maille gelmişti geçen sene bu senede geldi bende sizlerle paylaşmak istedim..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi mezarı da anlarımda o bayragın ne işi var orada kim bu belediye başkanı kendi başına bir devletmi kurmaya calışıyor orada....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah belalarını versin diyorum başka da bir şey demiyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçekten inanması zor, gerçek olamaz diyorum bu resim öyle umuyorum ama bir gerçek var oda güney doğuda seçimle başa gelmiş bir çok belediye yönetimi alenen terör örgütüne destek vermekte onları alkışlamakta ve bizlerde olanları seyretmekle yetiniyoruz artık birşeyler yapmanın zamanı geldi, acilen o yörede ve komşumuz ırak topraklarının parçası olan kuzey ırakta aleyhimize gelişen olaylar için önlem alınmalı, gerekiyorsa güç kullanın kardeşim artık hazmedemiyoruz bu yaşananları.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri