REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
65 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kurtlarvadisi Terör akşamında buluşalım !!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mertelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben dogma büyüme doguluyum hayatımda ne böyle bişey gördüm nede duydum evet terörü bizde kınıyoruz tasvip etmemizde mumkün degil ama kurtlar vadisi aşırı abartmış şimdiye kadar doguda böyle olaylar yaşanmadı herkes istedigi gibi gelip rahatça gezebilir vede görebilir dogu batı diye birşey yoktur heryer türkiyedir bizde bu vatanın evlatları olmaktan gurur duyuyoruz kurtlar vadisi bence doguyu yanlış tanıtıyor işşallah kötü şeylere örnek olmaz.
    bizi öyle kışkırtıyorlarki bu dizilere kanmamak elde değil şahsen ben mersinden öbür tarafa geçmeye korkuyorum ben siirti malatyayı ve urfayı çok merak ediyorum ama dogu diye insanı korkutuyorlar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizi öyle kışkırtıyorlarki bu dizilere kanmamak elde değil şahsen ben mersinden öbür tarafa geçmeye korkuyorum ben siirti malatyayı ve urfayı çok merak ediyorum ama dogu diye insanı korkutuyorlar
    hayır uzaktan yakından alakası yok dizi sadece uydurma terör yok demiyorum var ama dagda terorist şehre inmez kurtlar vadisi yaptı yapacagını önceki dizide insanlar nasıl polatı mematiyi çakırı örnek alıp mafyacılık yapıyordu bu seferde türk kürt milliyetçiligi başlayacak bu dizi keşke böyle olasaydı daha şimdiden doguda kınanmaya başlandı bile kardeş sen çekinme gel bak dogu nasıl insanları nasıl ozaman neyin ne oldugunu çok iyi görürsün hiç korkma burası TÜRKİYE her topragı bizim istedigimiz yere rahatça gidebiliriz sen kafana takma vede gelmekte çekinme hem mersinde az kürt yok senin iyi bilmen lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mertelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır uzaktan yakından alakası yok dizi sadece uydurma terör yok demiyorum var ama dagda terorist şehre inmez kurtlar vadisi yaptı yapacagını önceki dizide insanlar nasıl polatı mematiyi çakırı örnek alıp mafyacılık yapıyordu bu seferde türk kürt milliyetçiligi başlayacak bu dizi keşke böyle olasaydı daha şimdiden doguda kınanmaya başlandı bile kardeş sen çekinme gel bak dogu nasıl insanları nasıl ozaman neyin ne oldugunu çok iyi görürsün hiç korkma burası TÜRKİYE her topragı bizim istedigimiz yere rahatça gidebiliriz sen kafana takma vede gelmekte çekinme hem mersinde az kürt yok senin iyi bilmen lazım
    ya ne bileyim öyle bir kurgulamışlarki hayretler içine düşmemek elde değil bencede biraz abartı ama bilemiyorum dogrusu urfa bu sene planımda var urfa antep ve şam yani suriyey geçiş bakalım nasıl olacak..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya ne bileyim öyle bir kurgulamışlarki hayretler içine düşmemek elde değil bencede biraz abartı ama bilemiyorum dogrusu urfa bu sene planımda var urfa antep ve şam yani suriyey geçiş bakalım nasıl olacak..
    selametle..
    cabbari abi antebe gelirsen misfirim ol abi msn verim abi mutlaka beklerim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Malatya'lıyım ve dizidekilerle uzaktan yakından alakası olmadığının garantisini veririm.Ama dizi olduğu için ve reyting toplamak amaçlı abartmak en doğal hakları.Maksat seyirciye heyecen vermek ve ekrana bağlamak.Siirt'ide mehmet'e sorabilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende Malatya'lıyım ve dizidekilerle uzaktan yakından alakası olmadığının garantisini veririm.Ama dizi olduğu için ve reyting toplamak amaçlı abartmak en doğal hakları.Maksat seyirciye heyecen vermek ve ekrana bağlamak.Siirt'ide mehmet'e sorabilirsiniz
    aynen katılıyorum hemşerime:45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben dizinin ilk başalarını izledim sonra uyumuşum yaw neler kaçırmışız neyse haftaya sabredip göreceğiz:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

filmi izlerken ekrandan ayrılamadım...müthiş bir senaryo...müthiş olaylar..herkesin izlemesini tavsiye ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bence doğuyu çok iyi tanıtmışlar çünkü bu olaylar geçmişte yaşandı sadece askerlerimiz deil öğretmenlerimizde katledilmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dizi iyi başladı..bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri