REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
65 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kurtlarvadisi Terör akşamında buluşalım !!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence de dizi süper olmuş.

Boşuna bazı ayrımcı kürtler ve işbirlikçileri yaygara koparmamış. Bu dizi kürt düşmanlığını arttırır dediler. Biz ve bizim yurdum insanında zaten kürt düşmanlığı hiç bir zaman olmadı ki...

Oğlu, yiğidi şehit olmuş analar bile bu güne kadar kahrolsun kürtler demedi. Bağrı yana yana...

Neyse, dizide bilmediğimiz yada gözden kaçırdığımız önemli gerçek gelişmeleri de takip etme şansımız olacak sanırım.

Saygılarımla,

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama bu arada dizide belki gözünüzden kaçmıştır hatırlarsanız sabah gazetesi kurtlar vadisinin yayına başlamadan kaldırılması için kampanya başlatmışlardı.ve dün akşam dizide gazete gönderme yapmışlardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ama bu arada dizide belki gözünüzden kaçmıştır hatırlarsanız sabah gazetesi kurtlar vadisinin yayına başlamadan kaldırılması için kampanya başlatmışlardı.ve dün akşam dizide gazete gönderme yapmışlardır.
    dizide herkese gönderme var başbakana bile
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Köprü dizisini seyreden varmı bilmiyorum ama olaylar orada daha gerçekci ortaya konulmuş sanırım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ilk bölüme ben pek ısınamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar evet kurtlar vadisi terör başladı yazılan bütün yarumlarıda okudum malatyaya urfaya gitmek isteyen arkadaşların tırstığını (şaka)oralı olan bağzı arkadaşlarında buralrda böyle şeyler yok abarma yapılmış dediğini okudum.Ben hayatımın tam 10 yılını 1985-1995 güneydoğuda görev yaptım evet şu anda malatya urfa oralrda böyle şeyler yok zaten daha öncedende oralarda fazla bir şey yoktu ama unutmayın Türkiyenin en doğusu oraları değil diyarbakır şırnak hakkari van bunlar daha doğuda ve inanın bana ben bir akşam devriyemde bu tip bir olayı yaşadım ve 2 şehit verdim o yüzden sakın bunlar abartma yok öyle şey falan demeyelim bunlar var ve bunların kökü inşallah kazınacak bir takım insanların hoşuna gitsede kazınacak gitmesede.
    Diziye gelince ben konusuna bakarım ama efektleri hiç tutmadım zira bir rgb roketi patladığı zaman 2 metre önünde olan bir adamın zerre kadar şansı olmaz kurtlar ırakta efekt ler daha iyi idi bunu biraz yavan buldum ama dizinin misyonu değişti bunuda kabul edelim ve haftaları bekleyerek ve orda yaşananları saptırmadan yansıtmalarını izleyelim.
    He unutmadan eğer güneydoğu ile ilgili daha çok aydınlanmak isterseniz oralarda neler yaşanıyor bilmek isterseniz Hakan Evrensel in Güney doğu öykülerini okumanızı tavsiye ederim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar evet kurtlar vadisi terör başladı yazılan bütün yarumlarıda okudum malatyaya urfaya gitmek isteyen arkadaşların tırstığını (şaka)oralı olan bağzı arkadaşlarında buralrda böyle şeyler yok abarma yapılmış dediğini okudum.Ben hayatımın tam 10 yılını 1985-1995 güneydoğuda görev yaptım evet şu anda malatya urfa oralrda böyle şeyler yok zaten daha öncedende oralarda fazla bir şey yoktu ama unutmayın Türkiyenin en doğusu oraları değil diyarbakır şırnak hakkari van bunlar daha doğuda ve inanın bana ben bir akşam devriyemde bu tip bir olayı yaşadım ve 2 şehit verdim o yüzden sakın bunlar abartma yok öyle şey falan demeyelim bunlar var ve bunların kökü inşallah kazınacak bir takım insanların hoşuna gitsede kazınacak gitmesede.
    Diziye gelince ben konusuna bakarım ama efektleri hiç tutmadım zira bir rgb roketi patladığı zaman 2 metre önünde olan bir adamın zerre kadar şansı olmaz kurtlar ırakta efekt ler daha iyi idi bunu biraz yavan buldum ama dizinin misyonu değişti bunuda kabul edelim ve haftaları bekleyerek ve orda yaşananları saptırmadan yansıtmalarını izleyelim.
    He unutmadan eğer güneydoğu ile ilgili daha çok aydınlanmak isterseniz oralarda neler yaşanıyor bilmek isterseniz Hakan Evrensel in Güney doğu öykülerini okumanızı tavsiye ederim..
    Haklısınız ercanakman Türkiye'nin en doğusu Malatya değildir ve ben ordan sonrasını bilmiyorum.Siz tecrübelerinize dayanarak açıklamışsınız teşekkür ederiz.İnşallah sizinde dediğiniz gibi bunlarn kökü kazınacak.Türkiye'ye acıdan başka birşey vermeyen ve hergün mehmetçiğimizi şehit edenler birgün cezasını bulacak..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Haklısınız ercanakman Türkiye'nin en doğusu Malatya değildir ve ben ordan sonrasını bilmiyorum.Siz tecrübelerinize dayanarak açıklamışsınız teşekkür ederiz.İnşallah sizinde dediğiniz gibi bunlarn kökü kazınacak.Türkiye'ye acıdan başka birşey vermeyen ve hergün mehmetçiğimizi şehit edenler birgün cezasını bulacak..
    Kazınsın artık milleti ikiye böldüler aslında imralıda olan vatandasın ipi cekilmesi lazım ama cewkilmiyor.Çekilmedikçede bunlar herşeyi yapıyorlar malesef.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kazınsın artık milleti ikiye böldüler aslında imralıda olan vatandasın ipi cekilmesi lazım ama cewkilmiyor.Çekilmedikçede bunlar herşeyi yapıyorlar malesef.
    Abi adam oradan pkkyı yönetiyor.O ölmedikçe bize huzur yok.Yakalandı dediler tam sevindik ama şimdi kral gibi bakılıyor birşey anlamadım ben bu işten.Bana bıraksalar ipini kendi ellerimle çekmek isterim eminimki tüm yuttaşlarım benim gibi düşünüyor.Yeter artık bölündüğümüz.Bu ülkede hepimiz kardeşiz kimsenin fitne sokmaya hakkı yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    komutanım bilgi için teşekkürler..
    doguyu yaşamış biri olarak bu diziyi abartı buluyormusunuz gerçekten o roket muhabbeti bnada inandırıcı gelmedi bende osman pamukoglunun "unutulanlar dışında başka birşey yok" kitabını okudum çok etkilendim..
    selametle...
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri