REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
65 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Kurtlarvadisi Terör akşamında buluşalım !!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    komutanım bilgi için teşekkürler..
    doguyu yaşamış biri olarak bu diziyi abartı buluyormusunuz gerçekten o roket muhabbeti bnada inandırıcı gelmedi bende osman pamukoglunun "unutulanlar dışında başka birşey yok" kitabını okudum çok etkilendim..
    selametle...
    cabbari kardeşim ve diğer arkadaşlarım kardeşlerim doguyu bilen gezen gören hatta orda ve ilersinde savaşan birisi olarak size şunu iletmek isterim kurtlar vadisinin ilk fragmanlarında hatırlayın bir istatistik yayınlandı teröre ve onun yarattığı ortama harcanan bir mebla işte türkiyedeki terör olayı asıl bu yani rant doğuda ağalık beylik düzeni bitmediği sürece ne orda terör biter nede adam gibi kalkınma olur,imralıdakini asalım tabiki ama sonrası ne olacak bunlarıda düşünmek ve irdelemek lazım acaba herşeyin sonu olacakmı sanmıyorum ülke olarak üzerimizdeki baskı artacak hatta belkide daha çok karışacağız o yüzden imralıdaki k....k bağlı bir şekilde şimdilik dursun esas bizim işimiz doğuyu kalkındırmak onlara iş aş ve eğitim götürmek eğer bunları yapar onlara istanbuldaki bir insanın hakkarideki bir insandan farklı olmadığını hissettirdiğimiz zaman zaten o zaman işte bu iş biter.
    Osman pamukoğlu paşamla görevlerim oldu emrinde uzun yıllar çalıştım hatta seyredeniniz olmuştur birde belgesel niteliğinde program yayınladın kan uykusu diye orada çok farklı gerçekler vardı bilmem hissedebildinizmi mesela olayın son noktası konacak iken binlerce askerimiz günlerde dağ taş demeden kuşattığı itleri bir takım kişilerin çıkarlırı doğrultusunda yok edemeden hatta bir tek el silah dahi sıkamadan geri çekilmek zorunda kalmıştık bu benim ve hala o dönem görev yapan bir çok arkadaşımın içinde bir yaradır.
    sana bir kitap önereyim üsteğmen hakan evrensel in yazmış olduğu bir kitap inan bana bir solukta okayacağın bir kitap sanırım alfa yayınlarının hepinizin okumasını şiddetler tavsiye ederim okuyun ve kurtlar vadisinin o sahnelerinin efektler olmasada abartma olmadığını anlayın.
    Ne Mutlu Türküm Diyene..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari kardeşim ve diğer arkadaşlarım kardeşlerim doguyu bilen gezen gören hatta orda ve ilersinde savaşan birisi olarak size şunu iletmek isterim kurtlar vadisinin ilk fragmanlarında hatırlayın bir istatistik yayınlandı teröre ve onun yarattığı ortama harcanan bir mebla işte türkiyedeki terör olayı asıl bu yani rant doğuda ağalık beylik düzeni bitmediği sürece ne orda terör biter nede adam gibi kalkınma olur,imralıdakini asalım tabiki ama sonrası ne olacak bunlarıda düşünmek ve irdelemek lazım acaba herşeyin sonu olacakmı sanmıyorum ülke olarak üzerimizdeki baskı artacak hatta belkide daha çok karışacağız o yüzden imralıdaki k....k bağlı bir şekilde şimdilik dursun esas bizim işimiz doğuyu kalkındırmak onlara iş aş ve eğitim götürmek eğer bunları yapar onlara istanbuldaki bir insanın hakkarideki bir insandan farklı olmadığını hissettirdiğimiz zaman zaten o zaman işte bu iş biter.
    Osman pamukoğlu paşamla görevlerim oldu emrinde uzun yıllar çalıştım hatta seyredeniniz olmuştur birde belgesel niteliğinde program yayınladın kan uykusu diye orada çok farklı gerçekler vardı bilmem hissedebildinizmi mesela olayın son noktası konacak iken binlerce askerimiz günlerde dağ taş demeden kuşattığı itleri bir takım kişilerin çıkarlırı doğrultusunda yok edemeden hatta bir tek el silah dahi sıkamadan geri çekilmek zorunda kalmıştık bu benim ve hala o dönem görev yapan bir çok arkadaşımın içinde bir yaradır.
    sana bir kitap önereyim üsteğmen hakan evrensel in yazmış olduğu bir kitap inan bana bir solukta okayacağın bir kitap sanırım alfa yayınlarının hepinizin okumasını şiddetler tavsiye ederim okuyun ve kurtlar vadisinin o sahnelerinin efektler olmasada abartma olmadığını anlayın.
    Ne Mutlu Türküm Diyene..
    aslında haklısınız komutanım..
    doguda kalkınacak çok yer var..
    bir van gölü var yararlanamıyoruz bizde gap var turist getiremiyoruz avrupanın en büyük barajları bizde gösteremiyoruz doguda neler neler var değerlendiremiyoruz tek sebebi var terör
    ALLAH sonumuzu hayr etsin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ilk bölüme ben pek ısınamadım
    yav ısınmaya vakit kalmadan habire reklam diziden fazla reklam vardı reklam yüzünden bişi anlayamadım . Ama çok ağır bir noktaya parmak bastılar. Bakalım bizim askerlerimizin ve insanlarımızın ölümündede başkkalarınınkisi gibi yas tutup medaya savunuyormu. Zaten bir çok tv kanalı bu yüzden kurtlar vadisini istemio gerçekleri gösterdiği için. Onlara göre çocuklara gençlere kötü örnek oluyor. Alakası yok onların siyasal politikalarını ve gerçekleri anllatığı için işlerine gelmiyor. Bizim binlerce şehidimiz var imralıda birde besimiz var. Ama sesleri çıkmıo. Bakalım bundan sonra ne olacak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde adamlar işi biliyor arkadaşlar direk dizini,n konusu belli damardan girmişler..
    türk milleti namus ve asker üzerinde çok titizdir can damarımızdan vurmuşlar dizide
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önemli olan dizinin gidişatı deil nasıl bir sonuç doğuracak yani bu ülkede yaşanan terör olayları bizim aciz devletten kaynaklanıyor yaniamerikaya bağımlı olduğumuz için sayın başbakanımız amerikanın izni olmadan su bile içemez terörü kim bitirir polat gibi vatanseverler çıkarsa

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rtuk bu dızıyı çok fazla ilerletmez bence geçmişten gelen ve halkında şu an tepkisi var..her kesi iğnelediği için böyle bir dizi devletin çeşitli kurumlarının işine gelmez.zaten son bölümü saçma bitmişti.hadı polat devlet gorevlısı mematı neydı kı serbest kaldı ve diğerleri??birde toplumca şu özentiden uzak durabılsek iyi olacak bizim çocuklarımza ne oluyorsa nerde katil mafya dolandırıcı varsa onu örnek alıyor ve türkiye senınle gurur duyuyor deniyor..çok ilginç..ama dizinin bu senaryosu iyi bence birilerini belki harekete gecırır de teror belasına kalıcı çözümler bulunur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

arkadaşlar dizilerimiz çok güzel niye bukadar eliştiriliyor diziler epsi hayel ürünleri dizilerimize çamur atılmasın teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef dizi yayından kalktı..
    tartışmalara buradan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. devam edelim..

Konu Kapanmıştır !!
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri