cabbari kardeşim ve diğer arkadaşlarım kardeşlerim doguyu bilen gezen gören hatta orda ve ilersinde savaşan birisi olarak size şunu iletmek isterim kurtlar vadisinin ilk fragmanlarında hatırlayın bir istatistik yayınlandı teröre ve onun yarattığı ortama harcanan bir mebla işte türkiyedeki terör olayı asıl bu yani rant doğuda ağalık beylik düzeni bitmediği sürece ne orda terör biter nede adam gibi kalkınma olur,imralıdakini asalım tabiki ama sonrası ne olacak bunlarıda düşünmek ve irdelemek lazım acaba herşeyin sonu olacakmı sanmıyorum ülke olarak üzerimizdeki baskı artacak hatta belkide daha çok karışacağız o yüzden imralıdaki k....k bağlı bir şekilde şimdilik dursun esas bizim işimiz doğuyu kalkındırmak onlara iş aş ve eğitim götürmek eğer bunları yapar onlara istanbuldaki bir insanın hakkarideki bir insandan farklı olmadığını hissettirdiğimiz zaman zaten o zaman işte bu iş biter.
Osman pamukoğlu paşamla görevlerim oldu emrinde uzun yıllar çalıştım hatta seyredeniniz olmuştur birde belgesel niteliğinde program yayınladın kan uykusu diye orada çok farklı gerçekler vardı bilmem hissedebildinizmi mesela olayın son noktası konacak iken binlerce askerimiz günlerde dağ taş demeden kuşattığı itleri bir takım kişilerin çıkarlırı doğrultusunda yok edemeden hatta bir tek el silah dahi sıkamadan geri çekilmek zorunda kalmıştık bu benim ve hala o dönem görev yapan bir çok arkadaşımın içinde bir yaradır.
sana bir kitap önereyim üsteğmen hakan evrensel in yazmış olduğu bir kitap inan bana bir solukta okayacağın bir kitap sanırım alfa yayınlarının hepinizin okumasını şiddetler tavsiye ederim okuyun ve kurtlar vadisinin o sahnelerinin efektler olmasada abartma olmadığını anlayın.
Ne Mutlu Türküm Diyene..
Yer imleri