Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/6 ÝlkÝlk 123456
65 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Kurtlarvadisi Terör akþamýnda buluþalým !!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    komutaným bilgi için teþekkürler..
    doguyu yaþamýþ biri olarak bu diziyi abartý buluyormusunuz gerçekten o roket muhabbeti bnada inandýrýcý gelmedi bende osman pamukoglunun "unutulanlar dýþýnda baþka birþey yok" kitabýný okudum çok etkilendim..
    selametle...
    cabbari kardeþim ve diðer arkadaþlarým kardeþlerim doguyu bilen gezen gören hatta orda ve ilersinde savaþan birisi olarak size þunu iletmek isterim kurtlar vadisinin ilk fragmanlarýnda hatýrlayýn bir istatistik yayýnlandý teröre ve onun yarattýðý ortama harcanan bir mebla iþte türkiyedeki terör olayý asýl bu yani rant doðuda aðalýk beylik düzeni bitmediði sürece ne orda terör biter nede adam gibi kalkýnma olur,imralýdakini asalým tabiki ama sonrasý ne olacak bunlarýda düþünmek ve irdelemek lazým acaba herþeyin sonu olacakmý sanmýyorum ülke olarak üzerimizdeki baský artacak hatta belkide daha çok karýþacaðýz o yüzden imralýdaki k....k baðlý bir þekilde þimdilik dursun esas bizim iþimiz doðuyu kalkýndýrmak onlara iþ aþ ve eðitim götürmek eðer bunlarý yapar onlara istanbuldaki bir insanýn hakkarideki bir insandan farklý olmadýðýný hissettirdiðimiz zaman zaten o zaman iþte bu iþ biter.
    Osman pamukoðlu paþamla görevlerim oldu emrinde uzun yýllar çalýþtým hatta seyredeniniz olmuþtur birde belgesel niteliðinde program yayýnladýn kan uykusu diye orada çok farklý gerçekler vardý bilmem hissedebildinizmi mesela olayýn son noktasý konacak iken binlerce askerimiz günlerde dað taþ demeden kuþattýðý itleri bir takým kiþilerin çýkarlýrý doðrultusunda yok edemeden hatta bir tek el silah dahi sýkamadan geri çekilmek zorunda kalmýþtýk bu benim ve hala o dönem görev yapan bir çok arkadaþýmýn içinde bir yaradýr.
    sana bir kitap önereyim üsteðmen hakan evrensel in yazmýþ olduðu bir kitap inan bana bir solukta okayacaðýn bir kitap sanýrým alfa yayýnlarýnýn hepinizin okumasýný þiddetler tavsiye ederim okuyun ve kurtlar vadisinin o sahnelerinin efektler olmasada abartma olmadýðýný anlayýn.
    Ne Mutlu Türküm Diyene..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ercanakman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cabbari kardeþim ve diðer arkadaþlarým kardeþlerim doguyu bilen gezen gören hatta orda ve ilersinde savaþan birisi olarak size þunu iletmek isterim kurtlar vadisinin ilk fragmanlarýnda hatýrlayýn bir istatistik yayýnlandý teröre ve onun yarattýðý ortama harcanan bir mebla iþte türkiyedeki terör olayý asýl bu yani rant doðuda aðalýk beylik düzeni bitmediði sürece ne orda terör biter nede adam gibi kalkýnma olur,imralýdakini asalým tabiki ama sonrasý ne olacak bunlarýda düþünmek ve irdelemek lazým acaba herþeyin sonu olacakmý sanmýyorum ülke olarak üzerimizdeki baský artacak hatta belkide daha çok karýþacaðýz o yüzden imralýdaki k....k baðlý bir þekilde þimdilik dursun esas bizim iþimiz doðuyu kalkýndýrmak onlara iþ aþ ve eðitim götürmek eðer bunlarý yapar onlara istanbuldaki bir insanýn hakkarideki bir insandan farklý olmadýðýný hissettirdiðimiz zaman zaten o zaman iþte bu iþ biter.
    Osman pamukoðlu paþamla görevlerim oldu emrinde uzun yýllar çalýþtým hatta seyredeniniz olmuþtur birde belgesel niteliðinde program yayýnladýn kan uykusu diye orada çok farklý gerçekler vardý bilmem hissedebildinizmi mesela olayýn son noktasý konacak iken binlerce askerimiz günlerde dað taþ demeden kuþattýðý itleri bir takým kiþilerin çýkarlýrý doðrultusunda yok edemeden hatta bir tek el silah dahi sýkamadan geri çekilmek zorunda kalmýþtýk bu benim ve hala o dönem görev yapan bir çok arkadaþýmýn içinde bir yaradýr.
    sana bir kitap önereyim üsteðmen hakan evrensel in yazmýþ olduðu bir kitap inan bana bir solukta okayacaðýn bir kitap sanýrým alfa yayýnlarýnýn hepinizin okumasýný þiddetler tavsiye ederim okuyun ve kurtlar vadisinin o sahnelerinin efektler olmasada abartma olmadýðýný anlayýn.
    Ne Mutlu Türküm Diyene..
    aslýnda haklýsýnýz komutaným..
    doguda kalkýnacak çok yer var..
    bir van gölü var yararlanamýyoruz bizde gap var turist getiremiyoruz avrupanýn en büyük barajlarý bizde gösteremiyoruz doguda neler neler var deðerlendiremiyoruz tek sebebi var terör
    ALLAH sonumuzu hayr etsin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muzo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla ilk bölüme ben pek ýsýnamadým
    yav ýsýnmaya vakit kalmadan habire reklam diziden fazla reklam vardý reklam yüzünden biþi anlayamadým . Ama çok aðýr bir noktaya parmak bastýlar. Bakalým bizim askerlerimizin ve insanlarýmýzýn ölümündede baþkkalarýnýnkisi gibi yas tutup medaya savunuyormu. Zaten bir çok tv kanalý bu yüzden kurtlar vadisini istemio gerçekleri gösterdiði için. Onlara göre çocuklara gençlere kötü örnek oluyor. Alakasý yok onlarýn siyasal politikalarýný ve gerçekleri anllatýðý için iþlerine gelmiyor. Bizim binlerce þehidimiz var imralýda birde besimiz var. Ama sesleri çýkmýo. Bakalým bundan sonra ne olacak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birde adamlar iþi biliyor arkadaþlar direk dizini,n konusu belli damardan girmiþler..
    türk milleti namus ve asker üzerinde çok titizdir can damarýmýzdan vurmuþlar dizide
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

önemli olan dizinin gidişatı deil nasıl bir sonuç doğuracak yani bu ülkede yaşanan terör olayları bizim aciz devletten kaynaklanıyor yaniamerikaya bağımlı olduğumuz için sayın başbakanımız amerikanın izni olmadan su bile içemez terörü kim bitirir polat gibi vatanseverler çıkarsa

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rtuk bu dýzýyý çok fazla ilerletmez bence geçmiþten gelen ve halkýnda þu an tepkisi var..her kesi iðnelediði için böyle bir dizi devletin çeþitli kurumlarýnýn iþine gelmez.zaten son bölümü saçma bitmiþti.hadý polat devlet gorevlýsý mematý neydý ký serbest kaldý ve diðerleri??birde toplumca þu özentiden uzak durabýlsek iyi olacak bizim çocuklarýmza ne oluyorsa nerde katil mafya dolandýrýcý varsa onu örnek alýyor ve türkiye senýnle gurur duyuyor deniyor..çok ilginç..ama dizinin bu senaryosu iyi bence birilerini belki harekete gecýrýr de teror belasýna kalýcý çözümler bulunur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

arkadaþlar dizilerimiz çok güzel niye bukadar eliþtiriliyor diziler epsi hayel ürünleri dizilerimize çamur atýlmasýn teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

maalesef dizi yayından kalktı..
    tartışmalara buradan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. devam edelim..

Konu Kapanmıştır !!
    Ýþte Davet Linkin!!

Sayfa 6/6 ÝlkÝlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri