cabbari kardeþim ve diðer arkadaþlarým kardeþlerim doguyu bilen gezen gören hatta orda ve ilersinde savaþan birisi olarak size þunu iletmek isterim kurtlar vadisinin ilk fragmanlarýnda hatýrlayýn bir istatistik yayýnlandý teröre ve onun yarattýðý ortama harcanan bir mebla iþte türkiyedeki terör olayý asýl bu yani rant doðuda aðalýk beylik düzeni bitmediði sürece ne orda terör biter nede adam gibi kalkýnma olur,imralýdakini asalým tabiki ama sonrasý ne olacak bunlarýda düþünmek ve irdelemek lazým acaba herþeyin sonu olacakmý sanmýyorum ülke olarak üzerimizdeki baský artacak hatta belkide daha çok karýþacaðýz o yüzden imralýdaki k....k baðlý bir þekilde þimdilik dursun esas bizim iþimiz doðuyu kalkýndýrmak onlara iþ aþ ve eðitim götürmek eðer bunlarý yapar onlara istanbuldaki bir insanýn hakkarideki bir insandan farklý olmadýðýný hissettirdiðimiz zaman zaten o zaman iþte bu iþ biter.
Osman pamukoðlu paþamla görevlerim oldu emrinde uzun yýllar çalýþtým hatta seyredeniniz olmuþtur birde belgesel niteliðinde program yayýnladýn kan uykusu diye orada çok farklý gerçekler vardý bilmem hissedebildinizmi mesela olayýn son noktasý konacak iken binlerce askerimiz günlerde dað taþ demeden kuþattýðý itleri bir takým kiþilerin çýkarlýrý doðrultusunda yok edemeden hatta bir tek el silah dahi sýkamadan geri çekilmek zorunda kalmýþtýk bu benim ve hala o dönem görev yapan bir çok arkadaþýmýn içinde bir yaradýr.
sana bir kitap önereyim üsteðmen hakan evrensel in yazmýþ olduðu bir kitap inan bana bir solukta okayacaðýn bir kitap sanýrým alfa yayýnlarýnýn hepinizin okumasýný þiddetler tavsiye ederim okuyun ve kurtlar vadisinin o sahnelerinin efektler olmasada abartma olmadýðýný anlayýn.
Ne Mutlu Türküm Diyene..

Teþekkur:
Beðeni: 

Ama sesleri çýkmýo. Bakalým bundan sonra ne olacak.

Yer imleri