Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: kurtlar vadisi dizisi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kurtlar vadisi dizisi

kurlar vadisi dizisi daha yayýnlanmadan þikayetleri aþaðdaki linkte
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

programýn giriþine akýllý iþaretler koyuyorlar.aileler bunu görüp izlettirmeyebilir bence.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    programýn giriþine akýllý iþaretler koyuyorlar.aileler bunu görüp izlettirmeyebilir bence.
    kesinlikle haklýsýnýz.bu yaygarayý çýkaranlar ya akli dumura uðramýþlar yada rakip kanallar bu iþi pompalýyor.türk televizyon tarihi boyunca araþtýrýn.en orijinal konseptli dizi.daha iyisi belki bi daha asla yapýlamayacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende ketýlýyorum sana .Problem; dizi yada konusu deðilde çocuklarýný kazýk gibi televizyon karþýsýna dikilmesi olduðunu anlamamakta diretmek....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

genelde güneydogudaki yaþanan hadiselere deðinildiðinden sanýrsam o civarýn milletvekilleri ayaga kalkmýþ yayýndan kalksýn yayýmlanmasýn diye ne yapmak isterler bilmiyorum isteyen izler istemeyen izlemez..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    genelde güneydogudaki yaþanan hadiselere deðinildiðinden sanýrsam o civarýn milletvekilleri ayaga kalkmýþ yayýndan kalksýn yayýmlanmasýn diye ne yapmak isterler bilmiyorum isteyen izler istemeyen izlemez..
    selametle..
    en doðrusuda bu bence.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý anthony99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    en doðrusuda bu bence.:45:
    hiç tartýþmaya gerek yok bu dizi bizim için gerekli çok þey veriyor bence..
    selametle..
    Ýþte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu diziyi karalayanlar bu ülkenin doðrularýnýn ortaya çýkmamasýný isteyen bazý kiþiler tarafýndan engellenmeye çalýþýyo benim teyzemin oðlu ve arkadaþý askerde þehit oldu bu acý günde devlet büyüklerimizden hiç biri yoktu bir ermeninyi vururlar bütün devlet adamlarý orada 2 tane bakaný göreve verir bu adamý kim öldürdüyse bulun diye ben buradan þunu söylemek istiyorum binlerce asker þehit oldu kimin yaptýðýný bildiðiniz halde eliniz kolunuz baðlý oturuyosunuz bence bu yaptýðýnýz adelet deðil onun için bu dizi bazý gerçekleri ortaya çýkaracak izleyen izlesin izlemeyen izlemesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý laykýn27 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu diziyi karalayanlar bu ülkenin doðrularýnýn ortaya çýkmamasýný isteyen bazý kiþiler tarafýndan engellenmeye çalýþýyo benim teyzemin oðlu ve arkadaþý askerde þehit oldu bu acý günde devlet büyüklerimizden hiç biri yoktu bir ermeninyi vururlar bütün devlet adamlarý orada 2 tane bakaný göreve verir bu adamý kim öldürdüyse bulun diye ben buradan þunu söylemek istiyorum binlerce asker þehit oldu kimin yaptýðýný bildiðiniz halde eliniz kolunuz baðlý oturuyosunuz bence bu yaptýðýnýz adelet deðil onun için bu dizi bazý gerçekleri ortaya çýkaracak izleyen izlesin izlemeyen izlemesin
    çok yerinde konuþmuþsunuz baþýnýz sagolsun mekanlarý cennet olsun..
    son günlerde yaþanan ermeni olaylarýna kýl sýr ermek mümkün deðil vardýr bundada bir hayr..
    selametle..
    Ýþte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok yerinde konuþmuþsunuz baþýnýz sagolsun mekanlarý cennet olsun..
    son günlerde yaþanan ermeni olaylarýna kýl sýr ermek mümkün deðil vardýr bundada bir hayr..
    selametle..
    ALLAH razý olsun abi teþekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri