Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Kurtlarvadisi Terör akþamýnda buluþalým !!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bizi öyle kýþkýrtýyorlarki bu dizilere kanmamak elde deðil þahsen ben mersinden öbür tarafa geçmeye korkuyorum ben siirti malatyayý ve urfayý çok merak ediyorum ama dogu diye insaný korkutuyorlar
    hayýr uzaktan yakýndan alakasý yok dizi sadece uydurma terör yok demiyorum var ama dagda terorist þehre inmez kurtlar vadisi yaptý yapacagýný önceki dizide insanlar nasýl polatý mematiyi çakýrý örnek alýp mafyacýlýk yapýyordu bu seferde türk kürt milliyetçiligi baþlayacak bu dizi keþke böyle olasaydý daha þimdiden doguda kýnanmaya baþlandý bile kardeþ sen çekinme gel bak dogu nasýl insanlarý nasýl ozaman neyin ne oldugunu çok iyi görürsün hiç korkma burasý TÜRKÝYE her topragý bizim istedigimiz yere rahatça gidebiliriz sen kafana takma vede gelmekte çekinme hem mersinde az kürt yok senin iyi bilmen lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende Malatya'lýyým ve dizidekilerle uzaktan yakýndan alakasý olmadýðýnýn garantisini veririm.Ama dizi olduðu için ve reyting toplamak amaçlý abartmak en doðal haklarý.Maksat seyirciye heyecen vermek ve ekrana baðlamak.Siirt'ide mehmet'e sorabilirsiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben dizinin ilk baþalarýný izledim sonra uyumuþum yaw neler kaçýrmýþýz neyse haftaya sabredip göreceðiz:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

filmi izlerken ekrandan ayrýlamadým...müthiþ bir senaryo...müthiþ olaylar..herkesin izlemesini tavsiye ederim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar bence doğuyu çok iyi tanıtmışlar çünkü bu olaylar geçmişte yaşandı sadece askerlerimiz deil öğretmenlerimizde katledilmiştir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dizi iyi baþladý..bakalým ilerleyen haftalarda neler olacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mertelektronik Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hayýr uzaktan yakýndan alakasý yok dizi sadece uydurma terör yok demiyorum var ama dagda terorist þehre inmez kurtlar vadisi yaptý yapacagýný önceki dizide insanlar nasýl polatý mematiyi çakýrý örnek alýp mafyacýlýk yapýyordu bu seferde türk kürt milliyetçiligi baþlayacak bu dizi keþke böyle olasaydý daha þimdiden doguda kýnanmaya baþlandý bile kardeþ sen çekinme gel bak dogu nasýl insanlarý nasýl ozaman neyin ne oldugunu çok iyi görürsün hiç korkma burasý TÜRKÝYE her topragý bizim istedigimiz yere rahatça gidebiliriz sen kafana takma vede gelmekte çekinme hem mersinde az kürt yok senin iyi bilmen lazým
    ya ne bileyim öyle bir kurgulamýþlarki hayretler içine düþmemek elde deðil bencede biraz abartý ama bilemiyorum dogrusu urfa bu sene planýmda var urfa antep ve þam yani suriyey geçiþ bakalým nasýl olacak..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence de dizi süper olmuþ.

Boþuna bazý ayrýmcý kürtler ve iþbirlikçileri yaygara koparmamýþ. Bu dizi kürt düþmanlýðýný arttýrýr dediler. Biz ve bizim yurdum insanýnda zaten kürt düþmanlýðý hiç bir zaman olmadý ki...

Oðlu, yiðidi þehit olmuþ analar bile bu güne kadar kahrolsun kürtler demedi. Baðrý yana yana...

Neyse, dizide bilmediðimiz yada gözden kaçýrdýðýmýz önemli gerçek geliþmeleri de takip etme þansýmýz olacak sanýrým.

Saygýlarýmla,

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya ne bileyim öyle bir kurgulamýþlarki hayretler içine düþmemek elde deðil bencede biraz abartý ama bilemiyorum dogrusu urfa bu sene planýmda var urfa antep ve þam yani suriyey geçiþ bakalým nasýl olacak..
    selametle..
    cabbari abi antebe gelirsen misfirim ol abi msn verim abi mutlaka beklerim Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dizi çok güzel bir giriþ yaptý hele otobüs baskýný çok güzeldi týpki gerçeði gibi canlandýrýlmýþ.Daðdaki Semol adýndaki elebaþýnýn görüþtüðü adam kimdi sizce sakallý ve cübbeli biriydi Ondan istanbulu istedi.
    Ve dizinin sonunda polatýn silahýný alan kadýn bana kalýrsa polat bir hamle ile kadýndan silahý alýcak ve onu koruma altýna alýp kýzý konuþturarak Ferhat kod isimli kiþiye ulaþaccaklar gibi geliyor

Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri