Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Kurtlarvadisi Terör akþamýnda buluþalým !!!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ama bu arada dizide belki gözünüzden kaçmýþtýr hatýrlarsanýz sabah gazetesi kurtlar vadisinin yayýna baþlamadan kaldýrýlmasý için kampanya baþlatmýþlardý.ve dün akþam dizide gazete gönderme yapmýþlardýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Köprü dizisini seyreden varmý bilmiyorum ama olaylar orada daha gerçekci ortaya konulmuþ sanýrým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hakan44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende Malatya'lýyým ve dizidekilerle uzaktan yakýndan alakasý olmadýðýnýn garantisini veririm.Ama dizi olduðu için ve reyting toplamak amaçlý abartmak en doðal haklarý.Maksat seyirciye heyecen vermek ve ekrana baðlamak.Siirt'ide mehmet'e sorabilirsiniz
    aynen katýlýyorum hemþerime:45: :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zafer murat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ama bu arada dizide belki gözünüzden kaçmýþtýr hatýrlarsanýz sabah gazetesi kurtlar vadisinin yayýna baþlamadan kaldýrýlmasý için kampanya baþlatmýþlardý.ve dün akþam dizide gazete gönderme yapmýþlardýr.
    dizide herkese gönderme var baþbakana bile
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý laykýn27 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cabbari abi antebe gelirsen misfirim ol abi msn verim abi mutlaka beklerim Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    inþallah þeref duyarým nasipse ugrarým görüþürüz..
    selametle....
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar dizi çok güzel olmuþ,yorumlarda güzel ama otobüs sahnesi her gün yaþanmasada geçmiþte bu olaylar birebir yaþanmýþtýr ve olmuþ olaylardýryoksa bazý arkadaþlar kefalet yapýyor ama bir kaç tanede olsa yaþanmýþtýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kurtlar Vadisi'nin yola çýkýþ nedeni
    Yayýna girmeden önce yoðun eleþtirilere neden olan 'Kurtlar Vadisi Terör'ün ilk bölümünde otobüs yolcularýnýn teröristlerce basýldýðý çok tartýþýlacak bir sahne yayýnlandý.

Kurtlar Vadisi, dizi iken tartýþýldý. Kurtlar Vadisi Irak yine günlerce Türkiye gündemini belirledi. Þimdi de Kurtlar Vadisi terör yayýnda. Dizinin ilk bölümündeki bir sahne yine gündeme damgasýný vuracak gibi.

Teröristler bir otobüsün yolunu kesip yolculardan kimliklerini çýkartýyor yolcularla teröristler arasýnda geçen diyaloð ve sonra yolcularýn bazýlarýnýn indirilmesi. Ýþte dizinin ilk bölümüne damgasýný vuracak sahneler:

iþte cabbarinin dediklerini doðrular belge.dediði gibi ülke gündemine bomba gibi düþtü

EN ÇOK HABER OLAN DÝZÝ

Kurtlar Vadisi Terör'ün bu baþarýsýnda hakkýnda çýkan haberler etkili oldu. "Reklamýn iyisi kötüsü olmaz" sözünün bir neticesi yaþandý.

Medya Takip Merkezi’nin yaptýðý medya araþtýrmasýna göre dizi, gazete, TV kanalý ve haber sitelerine dokuz günde 513 kez haber oldu… 9 günde 61 köþe yazarý, 77 kez “Kurtlar Vadisi”ni ele aldý…

Diziyle ilgili olarak 1-9 Þubat tarihleri arasýnda toplam 513 adet haber yayýmlandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iþte cabbarinin dediklerini doðrular belge.dediði gibi ülke gündemine bomba gibi düþtü

EN ÇOK HABER OLAN DÝZÝ

Kurtlar Vadisi Terör'ün bu baþarýsýnda hakkýnda çýkan haberler etkili oldu. "Reklamýn iyisi kötüsü olmaz" sözünün bir neticesi yaþandý.

Medya Takip Merkezi’nin yaptýðý medya araþtýrmasýna göre dizi, gazete, TV kanalý ve haber sitelerine dokuz günde 513 kez haber oldu… 9 günde 61 köþe yazarý, 77 kez “Kurtlar Vadisi”ni ele aldý…

Diziyle ilgili olarak 1-9 Þubat tarihleri arasýnda toplam 513 adet haber yayýmlandý.
    iþte budur kalite buradan belli oluyor..
    selametle..
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla ilk bölüme ben pek ýsýnamadým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba arkadaþlar evet kurtlar vadisi terör baþladý yazýlan bütün yarumlarýda okudum malatyaya urfaya gitmek isteyen arkadaþlarýn týrstýðýný (þaka)oralý olan baðzý arkadaþlarýnda buralrda böyle þeyler yok abarma yapýlmýþ dediðini okudum.Ben hayatýmýn tam 10 yýlýný 1985-1995 güneydoðuda görev yaptým evet þu anda malatya urfa oralrda böyle þeyler yok zaten daha öncedende oralarda fazla bir þey yoktu ama unutmayýn Türkiyenin en doðusu oralarý deðil diyarbakýr þýrnak hakkari van bunlar daha doðuda ve inanýn bana ben bir akþam devriyemde bu tip bir olayý yaþadým ve 2 þehit verdim o yüzden sakýn bunlar abartma yok öyle þey falan demeyelim bunlar var ve bunlarýn kökü inþallah kazýnacak bir takým insanlarýn hoþuna gitsede kazýnacak gitmesede.
    Diziye gelince ben konusuna bakarým ama efektleri hiç tutmadým zira bir rgb roketi patladýðý zaman 2 metre önünde olan bir adamýn zerre kadar þansý olmaz kurtlar ýrakta efekt ler daha iyi idi bunu biraz yavan buldum ama dizinin misyonu deðiþti bunuda kabul edelim ve haftalarý bekleyerek ve orda yaþananlarý saptýrmadan yansýtmalarýný izleyelim.
    He unutmadan eðer güneydoðu ile ilgili daha çok aydýnlanmak isterseniz oralarda neler yaþanýyor bilmek isterseniz Hakan Evrensel in Güney doðu öykülerini okumanýzý tavsiye ederim..

Sayfa 5/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri