Arkadaþlar dizi hakkýnda yorumlarýnýz nelerr
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arkadaþlar dizi hakkýnda yorumlarýnýz nelerr
harika baþladýda.diziyi biraz yumuþatmýþlar.bakalým önümüzdeki bölümler neler gösterecek
tam anlamýyla mükemmel özledigimiz dizi heyecaný tekrar yasattý tþkler...
kurtlar vadisi ekibine...
Ya arkadaþlar doguda bu tarz olaylar oluyor þüphesiz. Ben 2 defa malatya bir defa siirtte gitmiþtiim siirtte giderken sadece jandarmalar otobusu durdurup arama yapmýþlardýr.
Þimdi bu diziyi seyreden binlerce kiþi ayný seyi düþünür acaba bende gitsem bu sekil olurmu diye.
Adamlar gitmeye korkar haliyle
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Serkan beyinde dediði gibi bu tip olaylar asla olmaz.ben çok gidip geldim malatyaya hiç olmadý kimse korkup çekinmesin oralarda bizim vatanýmýz. zaten bu bir film biraz abartý katmalarý normaldir.ilgi çeksin diye yapýyolar
Ýster abartý olsun ister baþka birþey yalnýz kurtlar vadisi terörde çok sayýda gerçek olay yer alýcaktýr.Bu dizinin en güzel yaný isimleri bire bir vermesi bence![]()
Ve kurtlar vadisinden baþka hiçbir dizi bu kadar gerçeklere ayna tutamadý:45:
Doðuda terör tabiki var ama her doðuya gittiðinizde karþýlaþýcanýz diye birþey yok.Belki binde bir karþýlaþýlýr bu tür olaylarla.:45:
ya diziyi izledim morelim bozuldu hele hele o kadýn dogum yaparken tüyleri diken diken oldu birebir yapmýþlar sanki süper olmöuþ heyecanýda var ama arkadaþlarýmýnda dediði gibi biraz yumuþak olmuþ dizi
selametle...
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Kurtlar Vadisi'nin yola çýkýþ nedeni
Yayýna girmeden önce yoðun eleþtirilere neden olan 'Kurtlar Vadisi Terör'ün ilk bölümünde otobüs yolcularýnýn teröristlerce basýldýðý çok tartýþýlacak bir sahne yayýnlandý.
Kurtlar Vadisi, dizi iken tartýþýldý. Kurtlar Vadisi Irak yine günlerce Türkiye gündemini belirledi. Þimdi de Kurtlar Vadisi terör yayýnda. Dizinin ilk bölümündeki bir sahne yine gündeme damgasýný vuracak gibi.
Teröristler bir otobüsün yolunu kesip yolculardan kimliklerini çýkartýyor yolcularla teröristler arasýnda geçen diyaloð ve sonra yolcularýn bazýlarýnýn indirilmesi. Ýþte dizinin ilk bölümüne damgasýný vuracak sahneler:
Ýþte Davet Linkin!!
arkadaþlar ben dogma büyüme doguluyum hayatýmda ne böyle biþey gördüm nede duydum evet terörü bizde kýnýyoruz tasvip etmemizde mumkün degil ama kurtlar vadisi aþýrý abartmýþ þimdiye kadar doguda böyle olaylar yaþanmadý herkes istedigi gibi gelip rahatça gezebilir vede görebilir dogu batý diye birþey yoktur heryer türkiyedir bizde bu vatanýn evlatlarý olmaktan gurur duyuyoruz kurtlar vadisi bence doguyu yanlýþ tanýtýyor iþþallah kötü þeylere örnek olmaz.
Ýþte Davet Linkin!!
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri