REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D + Hakkinda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D + Hakkinda

KardeŞİm Nedİr Bu D+ Sevgİsİ AnladiĞim Kadar Mİllet Edult Kanali Hastasi OlmuŞ .bİz Bu Kadar Sapik Ruhlu Olmamamiz Lazim DeĞİlse Haberlerdekİ TecavÜz Haberlerİne Çook AliŞiriz Aİle DÜzenİ Bozulur Dİye DÜŞÜnÜyorum.bİraz Kendİmİze Gelelİm ArkadaŞlar,nerdeyse Forumlar D + Geldİ Dİye Havaya UÇacak .bu Kadar Şey DÜŞ KÜnÜ Olmak Bİlmİyorum SaĞliklimi Taktİrİ Sİze Birakiyorum.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sen D+ daki filim ve maçları seyretmiyorsun herhalde insanların hepsi ben mesela maç ve filimler için arıyorum digitürk'teki tekrarlardan bıktığım için onun için bunu genelleme saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım D+ sadece ***** yayını değildir D+ kanallarında neler olduğunu biliyormusun ama D+ belgesel ve Film kanalıdır ***** D+ olmadan da vardır sadece ***** gözüyle bakmamak gerek sonuçta bir sürü var d+ lar için yanlış düşünüyorsun bu benim fikrim ben d+ gelmesini belgesel ve film açısından baktığım için süper bir yayın gurubudur keşke devamlı açık kalsa herkesin fikirine saygı göstermek gerek sen hoşlanmıyorsan seyretmeyebilirsin bir söz vardır Renkler ve Zevkler Tartışılmaz diye arkadaşım saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşım önyargılı olmaya gerek yok bende de hispasat var ve sadece belgesel ve film ağırlıklı izliyorum o yüzden seviyoruz d+ paketini zaten ***** merakını gidermek için günlerce d+ açılacak diye beklemeye gerek zaten internet bu işi fazlasıyla görür o yüzden genelleme yapma ELBETTE BİZLERDE ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA YAŞANAN HER TÜRLÜ KÖTÜ OLAYDAN ETKİLENİYORUZ BU FORUMDA BİNLERCE ÜYE VAR VE HERKES BU VATANIN İNSANI VE DÜNYADAN DA DEĞİŞİK Bİ ÇOK ÜLKEDEN ÜYELER VAR BURASI ***** MERAKLISI BİR FORUM OLSAYDI KONUMUMUZ DAHA BAŞKA OLURDU UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR!!!
    FORUMU TAM OLARAK GEZ VE İNCELE *****A YÖNELİK FIKRA BİLE YOKTUR!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende D+ paketini NG belgesel kanalı için izliyorum çünkü belgesel hastasıyım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nedense bazı insanların aklı fikri hep aşağı bölgelerde takılı kalıyor. D+ sadece ***** sanıyorsan kardeş çooook yanılıyorsun. Örneğin ben 50 yaşıma geldiğim halde çizgi filim ve belgesel hastasıyım. Ve bu pakette de bunlar bol miktarda var. Onun için istiyorum bu paketin açılmasını. Haa senin dediğin o kanallarada gece 1'den sonra bakmakta iyi oluyor. Kimse işin çakallığına kaçmasın. Ben seyretmiyorum diye. Eğer öyle olsaydı TBMM'de ki bayan kameramanın eteği biraz kısa diye işinden ederlermiydi. Hadi kardeşim herkes işine baksın. Kimsede kendini en çok ben müslümanım ayaklarına yatmasın. Sen bunlarla uğraşacağına bu insanlara iş bul. İşinde gücünde olan insan senin dediğin noktalara gelmez zaten. Kardeş bu dediklerin ucuz şark kurnazı politikacıların tirübüne söyledikleri beylik sözlerdir. Bunun yeri burası değil kardeşim.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (07-01-2007 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: evet arkadaşım önyargılı olmaya gerek yok bende de hispasat var ve sadece belgesel ve film ağırlıklı izliyorum o yüzden seviyoruz d+ paketini zaten ***** merakını gidermek için günlerce d+ açılacak diye beklemeye gerek zaten internet bu işi fazlasıyla görür o yüzden genelleme yapma ELBETTE BİZLERDE ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA YAŞANAN HER TÜRLÜ KÖTÜ OLAYDAN ETKİLENİYORUZ BU FORUMDA BİNLERCE ÜYE VAR VE HERKES BU VATANIN İNSANI VE DÜNYADAN DA DEĞİŞİK Bİ ÇOK ÜLKEDEN ÜYELER VAR BURASI ***** MERAKLISI BİR FORUM OLSAYDI KONUMUMUZ DAHA BAŞKA OLURDU UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR!!!
    FORUMU TAM OLARAK GEZ VE İNCELE *****A YÖNELİK FIKRA BİLE YOKTUR!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KardeŞİm Nedİr Bu D+ Sevgİsİ AnladiĞim Kadar Mİllet Edult Kanali Hastasi OlmuŞ .bİz Bu Kadar Sapik Ruhlu Olmamamiz Lazim DeĞİlse Haberlerdekİ TecavÜz Haberlerİne Çook AliŞiriz Aİle DÜzenİ Bozulur Dİye DÜŞÜnÜyorum.bİraz Kendİmİze Gelelİm ArkadaŞlar,nerdeyse Forumlar D + Geldİ Dİye Havaya UÇacak .bu Kadar Şey DÜŞ KÜnÜ Olmak Bİlmİyorum SaĞliklimi Taktİrİ Sİze Birakiyorum.:49:
    arkadaşım senin aklın ŞEY de herhalde hep.. biraz d+ lar hakkında bilgin olsa böyle yazmazdın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkdaşalr mrb kolay gelsin tesadüf bu yazıları okudum acaba bu dt nedir ve hangi uydudan seyrediyorsunuz ve burdaki kanallar türkçemidir bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ben hep d+ digitürk zannetmişimdir şayet by d+ kanal güzel ve iyisi bana frakanslarınıd verirseniz sevinirim saygılarımla

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ts1999 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkdaşalr mrb kolay gelsin tesadüf bu yazıları okudum acaba bu dt nedir ve hangi uydudan seyrediyorsunuz ve burdaki kanallar türkçemidir bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ben hep d+ digitürk zannetmişimdir şayet by d+ kanal güzel ve iyisi bana frakanslarınıd verirseniz sevinirim saygılarımla
    Dtigitürk
    D+igital +
    Hispasat ve astra uydusundan yayın yapan paket ne çeşit yayın ararsanız mevcuttur.Sinema,Maç,*****,Belgesel,Çizgi film vb.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri