REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: D + Hakkinda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KardeŞİm Nedİr Bu D+ Sevgİsİ AnladiĞim Kadar Mİllet Edult Kanali Hastasi OlmuŞ .bİz Bu Kadar Sapik Ruhlu Olmamamiz Lazim DeĞİlse Haberlerdekİ TecavÜz Haberlerİne Çook AliŞiriz Aİle DÜzenİ Bozulur Dİye DÜŞÜnÜyorum.bİraz Kendİmİze Gelelİm ArkadaŞlar,nerdeyse Forumlar D + Geldİ Dİye Havaya UÇacak .bu Kadar Şey DÜŞ KÜnÜ Olmak Bİlmİyorum SaĞliklimi Taktİrİ Sİze Birakiyorum.:49:

Digitürkün şifresi çözülseydi aynı şekilde konuşurmuydun acaba. çünkü digitürkte de 3 tane ****** kanal var. bence bilmeden, laf etmiş olmak için yazmışsın. önce paketi incele.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neden açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ki. İsteyen izler, istemeyen siler ve izlemez. Bu kanallar yokken CD olarak el altından satılıp izlenmiyormuydu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim için hispasat vazgeçilmez bir uydu belgesel ve sinema ağırlıklı kanalları seyrederim.isteyen ***** kanallarıda seyreder.bu herkezin özgür düşüncesidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KardeŞİm Nedİr Bu D+ Sevgİsİ AnladiĞim Kadar Mİllet Edult Kanali Hastasi OlmuŞ .bİz Bu Kadar Sapik Ruhlu Olmamamiz Lazim DeĞİlse Haberlerdekİ TecavÜz Haberlerİne Çook AliŞiriz Aİle DÜzenİ Bozulur Dİye DÜŞÜnÜyorum.bİraz Kendİmİze Gelelİm ArkadaŞlar,nerdeyse Forumlar D + Geldİ Dİye Havaya UÇacak .bu Kadar Şey DÜŞ KÜnÜ Olmak Bİlmİyorum SaĞliklimi Taktİrİ Sİze Birakiyorum.:49:
    bana kalırsa xx lerden çok film kanallarına yönelmeni tavsiye ederim harika filmler var hele ingilizce de biliyorsan bence diğer paketleri boşver D+ gerçekten muhteşem vizyon filmlerini ilk sen izlemiş olursun

Küçük bir hayat öyküsü :

Normal insan ömrü ortalama 60 yıl ve 24 saatin 8 saati uyuyoruz yani uyanık kaldığımız 40 yıl var ; 24 saatin en az 8 saati çalışmak zorundayız hayatımızı idame ettirebilmek için yani kaldı 20 yıl ; bir de 10 yaş civarında kendimize gelip birşeyleri anladık desek kaldı 10 yıl ;mecburen yemek yiyoruz banyo yapıyoruz lavaboya gidiyoruz ...... sen ekleyebilirsin daha yani bize kalakala koca 60 yılda 2-3 sene keyif içiin zaman kalıyor eminim herkes bunun farkında ve keyif alacağın hayatın tadını alacağın bu kadar kısa sürede tercih tabiiki senin......................................................... sevgilerle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün forum üyelerine merhaba.ben aranıza yeni katıldım.acemiyim.bazı konularda yardımcı olursanız memnun olurum.digiline ek 60040 d ve ek-60040 dcı uydum var. anten türksat ve hotbird.bu d+ kanalları nasıl yükleyebilirim. rss kablomda var.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FS1972 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bütün forum üyelerine merhaba.ben aranıza yeni katıldım.acemiyim.bazı konularda yardımcı olursanız memnun olurum.digiline ek 60040 d ve ek-60040 dcı uydum var. anten türksat ve hotbird.bu d+ kanalları nasıl yükleyebilirim. rss kablomda var.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.
    dostum bu paket hispasat adlı uydu da 30 derecede senin iki çanaktanda bunu izleyebilme şansın yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FS1972 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN ARADIĞIN KONULARIN HEPSİNİ BURADA BULABİLİRSİN CİHAZINLA İLGİLİ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TAKILDIPIN YERLER OLURSA YİNE DE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIZ KOLAY GELSİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğiniz bilgi için teşekkürler.birde ntv de ispanya maçlarını seyredemiyorum ve belgesel kanalı izlemek istiyorum bunun için neler yapmam lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğiniz bilgi için teşekkürler.birde ntv de ispanya maçlarını seyredemiyorum ve belgesel kanalı izlemek istiyorum bunun için neler yapmam lazım.
    belgesel kanal izlemek istersen şu an için türksatta şifresiz olarak yayında olan animal planet ve discovery var onları izliyebilirsin (11966 H 12500) bir de yaban tv yayında 12652 V 3900

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler usta.maç için bi yardımın olabilecekmi?

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri