REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
22 sonuçtan 21 ile 22 arası

Konu: D + Hakkinda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KardeŞİm Nedİr Bu D+ Sevgİsİ AnladiĞim Kadar Mİllet Edult Kanali Hastasi OlmuŞ .bİz Bu Kadar Sapik Ruhlu Olmamamiz Lazim DeĞİlse Haberlerdekİ TecavÜz Haberlerİne Çook AliŞiriz Aİle DÜzenİ Bozulur Dİye DÜŞÜnÜyorum.bİraz Kendİmİze Gelelİm ArkadaŞlar,nerdeyse Forumlar D + Geldİ Dİye Havaya UÇacak .bu Kadar Şey DÜŞ KÜnÜ Olmak Bİlmİyorum SaĞliklimi Taktİrİ Sİze Birakiyorum.:49:
    valla bey kardeşim bardağın neresinden bakarsın o tarafını görürsün.mükemmel vizyon filmleri varken ***** kimin umurunda.anlaşılan siz sadece *****grafik tarafına takılmışsınız.heralde çok seyrettinizki artık size gına geldi.onun için böyle konuşuyorsunuz.ben filmler kısmındayım hala daha ve bıkmadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KardeŞİm Nedİr Bu D+ Sevgİsİ AnladiĞim Kadar Mİllet Edult Kanali Hastasi OlmuŞ .bİz Bu Kadar Sapik Ruhlu Olmamamiz Lazim DeĞİlse Haberlerdekİ TecavÜz Haberlerİne Çook AliŞiriz Aİle DÜzenİ Bozulur Dİye DÜŞÜnÜyorum.bİraz Kendİmİze Gelelİm ArkadaŞlar,nerdeyse Forumlar D + Geldİ Dİye Havaya UÇacak .bu Kadar Şey DÜŞ KÜnÜ Olmak Bİlmİyorum SaĞliklimi Taktİrİ Sİze Birakiyorum.:49:
    haaaaaaaa bide şunu söyleyeyim bey kardeşim;eğer D+ ile ilgili sorununuz varsa cihazınıza bağlı hispasat yada astra çanağını söktürün ve böylece bi daha seyretmezsiniz.hatta yazılım derdiniz olmayacağı için böyle forumlara girmenizede gerek kalmaz.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri