Neden açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ki. İsteyen izler, istemeyen siler ve izlemez. Bu kanallar yokken CD olarak el altından satılıp izlenmiyormuydu.
benim için hispasat vazgeçilmez bir uydu belgesel ve sinema ağırlıklı kanalları seyrederim.isteyen ***** kanallarıda seyreder.bu herkezin özgür düşüncesidir.
bana kalırsa xx lerden çok film kanallarına yönelmeni tavsiye ederim harika filmler var hele ingilizce de biliyorsan bence diğer paketleri boşver D+ gerçekten muhteşem vizyon filmlerini ilk sen izlemiş olursun
Küçük bir hayat öyküsü :
Normal insan ömrü ortalama 60 yıl ve 24 saatin 8 saati uyuyoruz yani uyanık kaldığımız 40 yıl var ; 24 saatin en az 8 saati çalışmak zorundayız hayatımızı idame ettirebilmek için yani kaldı 20 yıl ; bir de 10 yaş civarında kendimize gelip birşeyleri anladık desek kaldı 10 yıl ;mecburen yemek yiyoruz banyo yapıyoruz lavaboya gidiyoruz ...... sen ekleyebilirsin daha yani bize kalakala koca 60 yılda 2-3 sene keyif içiin zaman kalıyor eminim herkes bunun farkında ve keyif alacağın hayatın tadını alacağın bu kadar kısa sürede tercih tabiiki senin......................................................... sevgilerle
bütün forum üyelerine merhaba.ben aranıza yeni katıldım.acemiyim.bazı konularda yardımcı olursanız memnun olurum.digiline ek 60040 d ve ek-60040 dcı uydum var. anten türksat ve hotbird.bu d+ kanalları nasıl yükleyebilirim. rss kablomda var.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.
verdiğiniz bilgi için teşekkürler.birde ntv de ispanya maçlarını seyredemiyorum ve belgesel kanalı izlemek istiyorum bunun için neler yapmam lazım.
teşekkürler usta.maç için bi yardımın olabilecekmi?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri