Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
KardeŞİm Nedİr Bu D+ Sevgİsİ AnladiĞim Kadar Mİllet Edult Kanali Hastasi OlmuŞ .bİz Bu Kadar Sapik Ruhlu Olmamamiz Lazim DeĞİlse Haberlerdekİ TecavÜz Haberlerİne Çook AliŞiriz Aİle DÜzenİ Bozulur Dİye DÜŞÜnÜyorum.bİraz Kendİmİze Gelelİm ArkadaŞlar,nerdeyse Forumlar D + Geldİ Dİye Havaya UÇacak .bu Kadar Şey DÜŞ KÜnÜ Olmak Bİlmİyorum SaĞliklimi Taktİrİ Sİze Birakiyorum.:49:
bana kalırsa xx lerden çok film kanallarına yönelmeni tavsiye ederim harika filmler var hele ingilizce de biliyorsan bence diğer paketleri boşver D+ gerçekten muhteşem vizyon filmlerini ilk sen izlemiş olursun

Küçük bir hayat öyküsü :

Normal insan ömrü ortalama 60 yıl ve 24 saatin 8 saati uyuyoruz yani uyanık kaldığımız 40 yıl var ; 24 saatin en az 8 saati çalışmak zorundayız hayatımızı idame ettirebilmek için yani kaldı 20 yıl ; bir de 10 yaş civarında kendimize gelip birşeyleri anladık desek kaldı 10 yıl ;mecburen yemek yiyoruz banyo yapıyoruz lavaboya gidiyoruz ...... sen ekleyebilirsin daha yani bize kalakala koca 60 yılda 2-3 sene keyif içiin zaman kalıyor eminim herkes bunun farkında ve keyif alacağın hayatın tadını alacağın bu kadar kısa sürede tercih tabiiki senin......................................................... sevgilerle