Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D + Hakkinda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün forum üyelerine merhaba.ben aranıza yeni katıldım.acemiyim.bazı konularda yardımcı olursanız memnun olurum.digiline ek 60040 d ve ek-60040 dcı uydum var. anten türksat ve hotbird.bu d+ kanalları nasıl yükleyebilirim. rss kablomda var.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FS1972 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bütün forum üyelerine merhaba.ben aranıza yeni katıldım.acemiyim.bazı konularda yardımcı olursanız memnun olurum.digiline ek 60040 d ve ek-60040 dcı uydum var. anten türksat ve hotbird.bu d+ kanalları nasıl yükleyebilirim. rss kablomda var.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.
    dostum bu paket hispasat adlı uydu da 30 derecede senin iki çanaktanda bunu izleyebilme şansın yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FS1972 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN ARADIĞIN KONULARIN HEPSİNİ BURADA BULABİLİRSİN CİHAZINLA İLGİLİ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TAKILDIPIN YERLER OLURSA YİNE DE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIZ KOLAY GELSİN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri