REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye

11 - 24 Aralık tarihleri arasında TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye.
    Kimler Kullanabilir?
    Bu kampanyadan tüm faturalı ve Hazır Kartlı Turkcell aboneleri yararlanabilir.

Kullanım
    11 - 24 Aralık tarihleri arasında TurkcellE-postaAdresi alan herkes 50 kontör/12,5 dk kazanacak.

Ücretlendirme
    TurkcellEpostaAdresi almak ve kampanyaya katılım ücretsizdir.

SORULAR VE CEVAPLARI
    "TurkcellE-postaAdresi Alan Herkese 50 Kontör/12,5 dk Hediye!" kampanyası nedir?
    11 - 24 Aralık tarihleri arasında TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye.

Bu kampanyadan kimler yararlanabilir?
    Bu kampanyadan tüm Turkcell kullanıcıları yararlanabilir.

Kampanya ne zamana kadar geçerli?
    Kampanya 11 - 24 Aralık tarihleri arasındadır.

Bu kampanyadan faydalanmak için kampanyaya kaydolmam gerekli mi?
    Kampanyadan yararlanmak için TurkcellE-PostaAdresi almak gerekmektedir.

Bu kampanyadan nasıl yararlanırım?
    11 - 24 Aralık tarihleri arasında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sayfasındaki TurkcellMesajlarım'dan eposta adresinizi alarak katılabilirsiniz.

Bu kampanyada hediye edilen kontör/dk 'lar ne kadar süreyle kullanılabilecek?
    Kazanılan kontör ve dk'lar 1 ay boyunca geçerli olacaktır.

Bu kampanyadaki hediye kontör ve dk'lar her türlü kullanım için geçerli midir?
    Turkcell içi tüm kullanımlarda geçerlidir.

Ücretsiz kontör ve dk'lar hatlara nasıl tanımlanacak?
    TurkcellE-postaAdresi'nizi aldıktan 1 gün sonra hediye kontör ve dk'larınız hattınıza yüklenecektir.

Konu Simba tarafından (17-12-2006 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum benım turkcell e posta adresım var ne yapabılırım opekı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum benım turkcell e posta adresım var ne yapabılırım opekı
    Eskiden alınmış benimde var eskilere yok sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee peki önceden olanlarada vereceklermi 50 kontur/12,5 dk??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eee peki önceden olanlarada vereceklermi 50 kontur/12,5 dk??
    Yeni alanlara veriyorlar sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiden kaydolanlara yok boşuna sevinmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam kayıtta 50 kontör hediye var ama ondan sonra haftada 30 kontör istiyor bana biraz tuzlu geldi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ücretlendirme

Abonelik ücreti faturalı hat kullanıcıları için KDV dahil 10 YTL*, Hazır Kartlı abonelerimiz için ise haftalık 30 kontördür.
    Abonelik ücreti haricinde servis için kullanılan data, GPRSCell üzerinden ücretlendirilmektedir **

(*)ÖİV hariçtir.
    (**)Eğer yurtdışındayken TurkcellE-postacı kullanırsanız, kullandığınız data yurtdışı kullanım ücreti üzerinden ücretlendirilir. GPRSCell yurtdışı kullanım ücretlendirme bilgileri için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eyup rıza Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam kayıtta 50 kontör hediye var ama ondan sonra haftada 30 kontör istiyor bana biraz tuzlu geldi.

Ücretlendirme

Abonelik ücreti faturalı hat kullanıcıları için KDV dahil 10 YTL*, Hazır Kartlı abonelerimiz için ise haftalık 30 kontördür.
    Abonelik ücreti haricinde servis için kullanılan data, GPRSCell üzerinden ücretlendirilmektedir **

(*)ÖİV hariçtir.
    (**)Eğer yurtdışındayken TurkcellE-postacı kullanırsanız, kullandığınız data yurtdışı kullanım ücreti üzerinden ücretlendirilir. GPRSCell yurtdışı kullanım ücretlendirme bilgileri için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sana gelen mesajları cep teline istersen istiyorlar ben 6 aydır kullanıyorum ücret falan almıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eyup rıza Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ücretlendirme

(*)ÖİV hariçtir.
    arkadaşım sen mail lerini cep telefonuna yönlendirmişşsin o yüzden ücretli eğer yönlendirmeyi kaldırırsan ücrette kalkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herhangi bir ücretlendirmesi yok. Müşteri hizmetleri ile görüştüm.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri