Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye

11 - 24 Aralık tarihleri arasında TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye.
    Kimler Kullanabilir?
    Bu kampanyadan tüm faturalı ve Hazır Kartlı Turkcell aboneleri yararlanabilir.

Kullanım
    11 - 24 Aralık tarihleri arasında TurkcellE-postaAdresi alan herkes 50 kontör/12,5 dk kazanacak.

Ücretlendirme
    TurkcellEpostaAdresi almak ve kampanyaya katılım ücretsizdir.

SORULAR VE CEVAPLARI
    "TurkcellE-postaAdresi Alan Herkese 50 Kontör/12,5 dk Hediye!" kampanyası nedir?
    11 - 24 Aralık tarihleri arasında TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye.

Bu kampanyadan kimler yararlanabilir?
    Bu kampanyadan tüm Turkcell kullanıcıları yararlanabilir.

Kampanya ne zamana kadar geçerli?
    Kampanya 11 - 24 Aralık tarihleri arasındadır.

Bu kampanyadan faydalanmak için kampanyaya kaydolmam gerekli mi?
    Kampanyadan yararlanmak için TurkcellE-PostaAdresi almak gerekmektedir.

Bu kampanyadan nasıl yararlanırım?
    11 - 24 Aralık tarihleri arasında Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. sayfasındaki TurkcellMesajlarım'dan eposta adresinizi alarak katılabilirsiniz.

Bu kampanyada hediye edilen kontör/dk 'lar ne kadar süreyle kullanılabilecek?
    Kazanılan kontör ve dk'lar 1 ay boyunca geçerli olacaktır.

Bu kampanyadaki hediye kontör ve dk'lar her türlü kullanım için geçerli midir?
    Turkcell içi tüm kullanımlarda geçerlidir.

Ücretsiz kontör ve dk'lar hatlara nasıl tanımlanacak?
    TurkcellE-postaAdresi'nizi aldıktan 1 gün sonra hediye kontör ve dk'larınız hattınıza yüklenecektir.

Konu Simba tarafýndan (17-12-2006 Saat 22:43 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dostum beným turkcell e posta adresým var ne yapabýlýrým opeký

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yakupowersky Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostum beným turkcell e posta adresým var ne yapabýlýrým opeký
    Eskiden alýnmýþ benimde var eskilere yok sanýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eee peki önceden olanlarada vereceklermi 50 kontur/12,5 dk??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    eee peki önceden olanlarada vereceklermi 50 kontur/12,5 dk??
    Yeni alanlara veriyorlar sanýrým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eskiden kaydolanlara yok boşuna sevinmeyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hocam kayýtta 50 kontör hediye var ama ondan sonra haftada 30 kontör istiyor bana biraz tuzlu geldi.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ücretlendirme

Abonelik ücreti faturalý hat kullanýcýlarý için KDV dahil 10 YTL*, Hazýr Kartlý abonelerimiz için ise haftalýk 30 kontördür.
    Abonelik ücreti haricinde servis için kullanýlan data, GPRSCell üzerinden ücretlendirilmektedir **

(*)ÖÝV hariçtir.
    (**)Eðer yurtdýþýndayken TurkcellE-postacý kullanýrsanýz, kullandýðýnýz data yurtdýþý kullaným ücreti üzerinden ücretlendirilir. GPRSCell yurtdýþý kullaným ücretlendirme bilgileri için Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eyup rýza Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hocam kayýtta 50 kontör hediye var ama ondan sonra haftada 30 kontör istiyor bana biraz tuzlu geldi.

Ücretlendirme

Abonelik ücreti faturalý hat kullanýcýlarý için KDV dahil 10 YTL*, Hazýr Kartlý abonelerimiz için ise haftalýk 30 kontördür.
    Abonelik ücreti haricinde servis için kullanýlan data, GPRSCell üzerinden ücretlendirilmektedir **

(*)ÖÝV hariçtir.
    (**)Eðer yurtdýþýndayken TurkcellE-postacý kullanýrsanýz, kullandýðýnýz data yurtdýþý kullaným ücreti üzerinden ücretlendirilir. GPRSCell yurtdýþý kullaným ücretlendirme bilgileri için Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sana gelen mesajlarý cep teline istersen istiyorlar ben 6 aydýr kullanýyorum ücret falan almýyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herhangi bir ücretlendirmesi yok. Müşteri hizmetleri ile görüştüm.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eyup rýza Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Ücretlendirme

(*)ÖÝV hariçtir.
    arkadaþým sen mail lerini cep telefonuna yönlendirmiþþsin o yüzden ücretli eðer yönlendirmeyi kaldýrýrsan ücrette kalkar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri