Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GM 11000 Serilerinde D+ Paketini İzlemek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GM 11000 Serilerinde D+ Paketini İzlemek

Arkadaşlar GM 11000 ve Aciko 4222-4225 ve 5225 serilerindede D+ ve TVCABO paketlerini izlemekiçin GMlerin 05.04.2006 ve Acikolarında 24.05.2006 tarihli yazılımlarından birini alıcınıza yüklemeniz gerekmektedir. Alıcınıza farklı yazlım yüklerseniz boot+yazlım-boot dosyalarını yüklemeniz gerekiyor. Yoksa Alıcılarınız kilitlenir. Yazılımı yükledikten sonra alıcınızı fabrika ayarlarına döndürünüz. GM yazlımında menü yapıp 6382'yi tuşlayın. *** tablosu çıkacaktır. Resetleyin. Güncel keyleri D+için 4101= 10ve 11.satıra; TVCABOiçinde 4901= 10 ve 11. satırlara yazarak okeyleyip çıkın. Her satırda okelemeniz gerekir.
    Aciko yazılımı yükleyen arkadaşlarda aynı yolu izleyecekler. Ancak bu yazılımda *** tablosuna varmak için menüden modül arabirimin altındaki videolink bölümüne okeyleyek varabilirler. *** bölümünü resetleyin. Güncel keyleri yukarıda dediğim satırlara herbirini okeyleyerek çıkacaklar. İsterseniz birinci satırda güncellenen softcamı yükleyebilirsiniz. Kanal listeside yüklemek isterseniz mutlaka boot dosyasınıda atmayı unutmayın. Kendi kanal listenizi sabit tutmak için menü yapıp 5679'u tuşlayın. Alıcınızda "Değişiklikler kaydediliyor bekleyin" diye bir yazı çıkacaktır. O yazı kayboluncaya kadar bekleyin. Artık fabrika ayarlarına filan döndüğünüzde kanal listeniz aynen kalır. Herkese kolay gelsin, iyi seyirler.

Saygılar.
    Konu emmi tarafından (21-05-2007 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler emmi usta dosyayı kolaylık olsun diye birinci mesaja ekledim..
    Konu Admin tarafından (07-01-2007 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan teşekkürler..
    selametle...
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11400CIM Nisan yazılımı.Bu yazılımla Polsat ok.

Bu yazılımı yuklemeden once P2S boot programında Rom Data Management bolumunden Channel i isaretleyin.Daha sonra save tusuna basın ve cihazınızdaki kanal listesini bilgisayara kaydedin.Daha sonra yazılımı yukleyin.Yazılımı yukledikten sonra yine Rom Data Management bolumunden Default Ch yi işaretleyin.File yazan kısımdan bilgisayara kaydettiğiniz kanal listesini açın ve yukleyin.Bu şekilde kanal listeniz degişmemiş olur.
    Konu Sacha tarafından (07-01-2007 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar 20300ci ve 11300fta 05-04-2006 yazlılmlarını nereden bulabilirim çok araştırdım bulamadım cevabınıza şimididen teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burda 20300CI ve 11300FTA için 18-03-2006 tarihli yazılımlar var.Nisan yazılımını bulamadım.Bunları bir dene istersen.Yazılımı yuklemeden once yukarıda anlattıgım gibi kanal listesini kaydetmende fayda var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu yazılım 13300 cı ya olurmu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senfield25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu yazılım 13300 cı ya olurmu ?
    Olur arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster 11000-20000-30000 serisi çihazlar için Polsat ve D+ izlemek isteyenler için yazılım
    Yazılımı yükledikden sonra keyleri resetleyiniz.Çihazı fabrika ayarlarına döndürünüz.Uydu tarama yaptırınız.
    Polsat keylerini İndex 10-11 numaralı yerlere yazınız.
    Bütün yazılımlar tek dosya içerisindedir.
    Gm 30000 serisi çihazı olanlar 11300Cı ve 11400Cım yazılımı yükleyebilirler.

Linki birinci mesaja ekledim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağolun arkadaşlar, Allah sizden razı olsun. Üyelerimize kolaylık oldu. Ellerinize sağlık Serkan ve Radakoğlu kardeşlerim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
    Saygılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri