REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: star haberin saddam sempatisi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart star haberin saddam sempatisi..

ya arkadaşlar saddam asılalı 10 gün oldu, bizim türk kanallarının bu olaya çomak sokma sevdası halen bitmedi... ben evimde 4 tane yabancı uydu yayınlarından 1000 taneye yakın kanal izliyorum,bizim türk kanalları kadar bu olayı irdeleyen görmedim.. saddam asıldığından 1 gün sonra dünyanın sayılı haber kanalları bile (cnn, euronews vs.....) birdaha fazla büyütmeyip gösrermediler.. ama bizimkiler,özellikle star haber ve flas haber 9 gündür her akşamki haber bültenlerine en az 20 dakka ayırdılar yok dirisine birşey yapamamışlar ölüsüne yapmışlar,yok şöyleymiş böyleymiş..... adam asılmış.ölmüş. bundan sonra ne olabilir onu haberlerine taşımaya bak.ama bizimkiler halen ilk günkü idam görüntülerini her gece ekranda gösteriyorlar...şu bizim türk kanallarının en önemli şeyini seyretmektense, yabancı kanallarada 2 şer 3 er saniye zap yapmak daha keyif veriyor bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yabancı medyada böyle olaylara pek önem vermiyor.onlar için sıradan bir olay.ayrıca kendi suçlarını göstermeyi istememeleri normal bir olay.star ve flash tv ye gelince magazin haber peşindedirler her zaman gösterdikleri haberin sadece 5 dakikası adam gibi haberdir gerisi hep magazin.aç gazetelerin 2. ve 3. sayfasını oku daha iyi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bakın idaa ediyorum, bu akşamki ana haber bültenlerini izleyin her iki kanalın. bugün 11. günü .. sanki dün olmuş gibi yine yeni uydurmalar, varsayımlarla haber uyduracaklar..rica ediyorum bir izleyin.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar saddam asılalı 10 gün oldu, bizim türk kanallarının bu olaya çomak sokma sevdası halen bitmedi... ben evimde 4 tane yabancı uydu yayınlarından 1000 taneye yakın kanal izliyorum,bizim türk kanalları kadar bu olayı irdeleyen görmedim.. saddam asıldığından 1 gün sonra dünyanın sayılı haber kanalları bile (cnn, euronews vs.....) birdaha fazla büyütmeyip gösrermediler.. ama bizimkiler,özellikle star haber ve flas haber 9 gündür her akşamki haber bültenlerine en az 20 dakka ayırdılar yok dirisine birşey yapamamışlar ölüsüne yapmışlar,yok şöyleymiş böyleymiş..... adam asılmış.ölmüş. bundan sonra ne olabilir onu haberlerine taşımaya bak.ama bizimkiler halen ilk günkü idam görüntülerini her gece ekranda gösteriyorlar...şu bizim türk kanallarının en önemli şeyini seyretmektense, yabancı kanallarada 2 şer 3 er saniye zap yapmak daha keyif veriyor bana
    kardeş sana soruyorum saddam asılması öyle küçük bir olaymı senin saydığın kanallar tabiki olay fazla büyütmez çünkü kim suçunu herkeze ilan eder birde sana sorum olacak sence saddam bayramdan 1 gün önce asılması normal bir olaymı bu hırıstiyanların be yahudilerin yaptıkları müslümanları birbirine düşürmek için oynanan bir oyunmudur ben sadece senden bu sorunun cevabını bekliyorum arkadaşlar artık gözlerimizi açalım konuyu iyice araştıralım ondan sonra bu kanalları tartışalım bu konu öyle ucuz ve ufak bir konu değil istemeyen bakmaz aldırış etmez ama bu olayın altında neler yattığını anlamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı laykın27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş sana soruyorum saddam asılması öyle küçük bir olaymı senin saydığın kanallar tabiki olay fazla büyütmez çünkü kim suçunu herkeze ilan eder birde sana sorum olacak sence saddam bayramdan 1 gün önce asılması normal bir olaymı bu hırıstiyanların be yahudilerin yaptıkları müslümanları birbirine düşürmek için oynanan bir oyunmudur ben sadece senden bu sorunun cevabını bekliyorum arkadaşlar artık gözlerimizi açalım konuyu iyice araştıralım ondan sonra bu kanalları tartışalım bu konu öyle ucuz ve ufak bir konu değil istemeyen bakmaz aldırış etmez ama bu olayın altında neler yattığını anlamaz
    konuyu açan arkadaşın demek istediği olay şu bu haberi basite almak veya önemsememek değil olay işin b....nu çıkarana kadar gitmek olayı yani iyi güzel bi haber bulmuşlar ve yayınlamışlar ama bunu temcid pilavı gibi dakka başı ekrana getirip te milletin psikolojisini bozmaya hiç gerek yok bence.
    çünkü ufacık çocuklar o haberlerde ki asılma olayını izliyorlar ve onun etkisi altında kalıyorlar haberlerde gösterdi zaten iki çocuk 16 yaşlarında saddamın asılmasını oyun gibi oynarlarken birisi canından oldu yani küçük çocuk ile bizim olaylara bakış açımız farklı onlar daha çok tesirinde kalıyorlar.
    saddam konusuna gelince o sanki çok mu iyi birisiydi?? asla yaşadığı sürece geride bıraktığı şeyler hep katliamlar, ölümler, idamlar,işkenceler oldu !!bu demek değil ki: amerika bu sebeplerden dolayı ırak ı işgal etsin !! amerikanın zaten ne gibi bir zalim olduğuna tüm dünya şahittir.ey amerika sana ne taaa ırak tan ama kimse bi şey demiyor amerikaya karşı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bakın idaa ediyorum, bu akşamki ana haber bültenlerini izleyin her iki kanalın. bugün 11. günü .. sanki dün olmuş gibi yine yeni uydurmalar, varsayımlarla haber uyduracaklar..rica ediyorum bir izleyin.
    dediği doğru çıktı arkadaşın sade starlada kalmadı atv ve diğerleride gösteriyo :28:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaw Ne yapacaksınız Su saddamı ya allah allah başka bişey yokmu herif asıldı vatanını sattı sonrada ağzınıza şeker oludu aman cici saddam diyecek halimiz yok
    Konu Admin tarafından (09-01-2007 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Flash Tv kadar ciddiyetsiz bir kanal hiç görmedim olayları büyütmede birebirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Flash tv kadar haber uyduran kanal yoktur.... Kesinlikle izlemem..... Suyunu çıkartana kadar uğraşıyorlar bir olayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri