REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaon team 1soru

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kaon team 1soru

Arkadaşlar, hotbirt deki 11240tp deki eurosportlar neden kaon tabanlılarda açmıyorda diğer cihazlarda açıyor?
    Biliyorsunuz bu tp polsat keylerle izlenmektedir. Bir şeyler yapılmazmı bunun için? teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyle bır sey yok polsatlar nagra 2 sıstemını kullanıyor senın bahsettıgın kanallar ıse vıacess 2.5 sıstemını kullanıyorlar bunlara ara sıra cw kellerı ıle ızlenıyor ama galıba suan ıcın yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O dedidiğiniz eurosport kanalları arasıra fta olarak izleniyor.Ama şuan için şifreli ve izlenmiyor.Bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, linke bakarsanız 11240 polsat paketinde var.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ve bunu gm9400cı lar sürekli seyrediyorlar , onlarda fcw olayı yok biliyorsunuz ve emu ile seyrediyorlar. nasıl oluyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11240 Frekansındaki Eurosport kanalları Polsat identi ve keyleri ile şu an izlenmektedir. Ben Polsatlar geldiğinden bu yana Eurosportları kesintisiz izliyorum. Bende Fixed CW identi zaten yok. Arada nadiren donma da olsa güzel bir şekilde izliyorum.
    Konu reis1905 tarafından (08-01-2007 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum ben sıze sadece yardımcıolmaya calısıyorum ama sınoppy kardes burasııle ılgılenecektır sıze daha ıyı bır sekılde yanıt verebılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum ben sıze sadece yardımcıolmaya calısıyorum ama sınoppy kardes burasııle ılgılenecektır sıze daha ıyı bır sekılde yanıt verebılır
    Teşekkürler, Kaoncu arkadaşlar yardım bekliyor zaten... Kolay gelsin...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İSA kardeş ve Snopy bizde şöyle next -ye 8000 ciler gibi seyredemeyecekmiyiz. AStra,dan pw,leri yani PİREMİERLERİ kaon SUNNY,DE ?
    KARDEŞ,ler NE OLDU ŞU SNOPY BAHSETTİGİ MÜHENDİS (CHOİ)
    ne modülle seyredbiliyorum pw leri ne cihazla tek next ve yumatu mx +focus 8500 dcı,ile okiii hepsi
    modüle 4.07 mrb attım resart cekti cok agır geldi mr,ye 436 kb dosya amna bu modül 2 mgb imiş hasyret ama mrb softareleri mertrix,reolalet,lere olmuyor uyumlu degil Arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

almayında sunny satmayında sunny yeter artık 6 ay oldu premiere sorunu soyledim hala yazılım gelecek her defasında soyluyoruz her gelen yazılım sorunlu 9030 serisi çıkardılar destek vermiyorlar hepsi sorunlu yeter artık sunny ile ilgili bir şey duymakl istemiyorum artık hepsi sorun yavv.!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    almayında sunny satmayında sunny yeter artık 6 ay oldu premiere sorunu soyledim hala yazılım gelecek her defasında soyluyoruz her gelen yazılım sorunlu 9030 serisi çıkardılar destek vermiyorlar hepsi sorunlu yeter artık sunny ile ilgili bir şey duymakl istemiyorum artık hepsi sorun yavv.!!!
    gercekleri söyledeğin icin tşk dostum

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri