bekleyelim arkadaşlar bu sorunları sunny yetilileride görüyordur elbet.mutlaka bir çözüm getirirler
bekleyelim arkadaşlar bu sorunları sunny yetilileride görüyordur elbet.mutlaka bir çözüm getirirler
Snopy arkadaşımıza katılıyorum.
Artık arkadaşların biraz durumu iyi oldumu hemen dreambox tavsiye ediyorum.
şu anki piyasa cihazları next,kaon,yumatu..vs. bu cihazların fazla ömrü kalmadı. nasıl analog cihazlar birdan elimizde patladıysa bunlarda öğle olacak, bu sbepten dolayı yavaş yavaş linux tabanlı cihazlara geçiş yapmak lazım. ancak ufkumuz ozaman genişler diye düşünüyorum. iyi akşamlar.
en iyisi alcan vurcan duvara yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaon ve sunyy den kurtulmak icin yeni bir cihaz alacam.SNOPY hoca sifreleri ve keyleri cuzen bir makina bana uneririrsen cok memnun olurum.tesekur ederim.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri