Merhaba arkadaşlar
1 agustos 30 agustos tarihleri arası tatil yapabilecegim antalya yöresinde erken rezervasyon yapabilecegim uygun oteller arıyorum bilen arkadaşlrın yardımlrını bekliyorum
Saygılar.....................![]()
Merhaba arkadaşlar
1 agustos 30 agustos tarihleri arası tatil yapabilecegim antalya yöresinde erken rezervasyon yapabilecegim uygun oteller arıyorum bilen arkadaşlrın yardımlrını bekliyorum
Saygılar.....................![]()
nette çok rahat bulursunuz.nerde geçirmek istediğinizi fyatını vs...
arkadaşım antalyada sana kesinlikle tavsiye edeceğim bir tek yer olabilir.
Olimpos muazzam bir doğa ve deniz ayrıca gayette uygun fiyatlarda ..
bir ling veriyorum sana umarım hoşuna gider ayrıca internette kadirin yeri olarakta aratırsan çok daha uygun yerler bulabilirsin olimposta..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
olimpos ta kadirs diye bir yer var. ağaç evler. internettede çıkıyor resimleri. ben bikaç kere gittim. süper biyer...tavsiye ederim. internetten bakmalısın.
cabbarinin dediği gibi ormanlık. ama süper biyer...
selametle...
oooooo kadirin yerini kim bilmez çok meşhurdur orası ama biraz sosyete yeri kaçar
ben size mitos diye bir otel tavsiye ederim gecens ene ben kaldım harika bir yer ama denize uzak biraz kafa dinlemeye ormanlık alanda süper
her taraf ahşap demir kullanılmamış kesinlikle
ekte resimleri verdim
not: resimler benim değildir benimle alakası yok ama mekan orası resimler arkadaşıma ait
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Arkadaşlar Antalya Alanya Bölgelerinde Her Keseye Uygun otellerimiz mevcuttur,Hiç Kimse Tatilsiz Kalmasın Diye Fiyatlarımızı En uygun Sevyede Tutmaya Çalışıyoruz,Şu Anda Kayıtlı Olan Adressimizden Otellerimize Bakabilirsiniz.Hizmetlerimizi Ve Firmamızı Tanıtmak Amacıyla,Tatil Yapmak İsteyen Tüm Arkadaşlara Yardımcı Oluyoruz..Sitemizdeki Otellere Bakın Beyenin Veye Bütçenizi Söyleyin En güzel Otellerde 29 YTL Den Başlayan Fiyatlarla Size Konaklama Fırsatı Sunalım.. Ayrıca Size Vereceğimiz Fiyatların İçerisine Transfer Ücretlerimiz Ve Tatiliniz Boyunca Rehberlik Hizmetlerimiz Mevcuttur.Sormakİstediğiniz Olursa Bize Yazabilirsiniz En Kısa Sürede Size Bilgi Verilecektir..Fiyatlarımızı Sormadan Karar Veermeyin..Teşekür Ederiz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu altouristic tarafından (30-04-2008 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri